Νέα

Man Pride ενημέρωση 2018, τιμή, κριτικές + φόρουμ, Πώς να χρησιμοποιήσετε, πού να αγοράσετε το τζελ, στο φαρμακείο;

Ανικανότητα – η ανικανότητα ενός άνδρα να επιτύχει δυσκαμψία πέους (στύση), αλλά είναι πολύ νωρίς ή πολύ αργά, η έκκριση σπέρματος (εκσπερμάτιση). Αν και το πρόβλημα είναι συχνά ψυχολογικό (άγχος, κατάθλιψη, άγχος, ενημέρωση 2018, απώλεια σεξουαλικής κίνησης, αβεβαιότητα σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό, αρνητικές εμπειρίες κ.λπ.), δεν είναι πάντοτε σαφές ποιο είναι το πρόβλημα. ), η ανικανότητα μπορεί να οφείλεται σε άλλους παράγοντες, οι οποίοι μπορούν να αναγνωριστούν μόνο από γιατρό. Ποια φυσιολογικά αίτια, συνηθέστερα σακχαρώδη διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση, χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, ανεπιθύμητες ενέργειες φαρμάκων (αντικαταθλιπτικά, β-αποκλειστές i) κλπ.) Υπάρχουν;προαναφερθείσα ManPride. τετράγωνο

Man Pride τιμή -50%.

Man Pride πώς να χρησιμοποιήσετε για κρέμονται + σύνθεση. Είτε έχει παρενέργειες.

Εκτός από τις αλλαγές στη διατροφή, την αποφυγή των διαφόρων και την άσκηση, είναι επίσης γνωστό ότι υπάρχει μια ποικιλία φυσικών θεραπειών για την ισχύ. Το φάρμακο Man Pride πώς να χρησιμοποιήσετε για τη δραστικότητα σε φυτική βάση (τσάγια, λικέρ, κλπ.). ) είναι η καλύτερη επιλογή για διάφορα φάρμακα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανικανότητα μπορείτε να βρείτε εδώ. Λόγοι ανικανότητας. Εάν το πρόβλημα δεν είναι φυσιολογικός λόγος, είναι καλή ιδέα να μιλήσετε με τον επαγγελματία υγείας ή το γιατρό σας στη σέξι κλινική σας για πιθανή ψυχολογική βοήθεια. Έως και το 90% των περιπτώσεων απώλειας σεξουαλικής επιθυμίας για ψυχολογική προέλευση. Επιπλέον, πρέπει να αποφεύγεται το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ να μειώνεται ως παρενέργεια.

Επιπλέον, οι παρενέργειες των συστατικών που είναι σημαντικό να ασκήσουν για τη σύνθεση του Man Pride για να αυξήσουν τη χρήση ενέργειας. Δηλαδή, στην περίπτωση στυτικής δυσλειτουργίας, υπάρχει δυσλειτουργία, δηλαδή. Τα εσωτερικά κύτταρα των αιμοφόρων αγγείων συμπεριφέρονται σωστά και έρχονται στην κυκλοφορία του αίματος και την κακή ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Βοηθήστε σε έναν ισχυρότερο, καρδιακό ρυθμό και βελτιώστε την κυκλοφορία του αίματος, το οποίο είναι αυτό που είναι. γυμνάσια.

Man Pride τιμή -50%.

Διατροφή και άσκηση. Μόνο 30 λεπτά αερόβιας άσκησης, τα οποία μπορούν να περιλαμβάνουν το περπάτημα, το τρέξιμο, το ποδήλατο, την πεζοπορία, το κολύμπι, την αύξηση του γυμναστηρίου κ.λπ., αρκούν. Όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους, η μακροχρόνια εκπαίδευση ή περισσότεροι φόρτοι εργασίας θα σας βοηθήσουν.

Επιπλέον, το Man Pride για κρεμασμένα άτομα πρέπει να φορούν παντελόνια και εσώρουχα, κάτι που δεν είναι αυτό που είναι. που δεν κολλάει στο σώμα. Ένα λαϊκό φάρμακο για την αύξηση της ισχύος. Όταν πρόκειται για φάρμακα δραστικότητας που βασίζονται σε φυτά, υπάρχουν γνωστά φάρμακα για τη φυτική δραστικότητα: φραγκοστάφυλο – πέντε γραμμάρια αποξηραμένων φύλλων που τοποθετούνται σε ένα λίτρο βραστό νερό και αφήνουν να ξεκουραστούν σε πέντε λεπτά, πίνουν 2-3 φλιτζάνια την ημέρα.

Μαύρα φραγκοστάφυλα συνηθισμένα καρύδια σε ένα λίτρο χρησιμοποιούν βραστό νερό 10 γραμμάρια ξηρών φύλλων και αφήνουν για 15 λεπτά, πίνετε 3 – 5 φλιτζάνια την ημέρα. Λεβάντα – 2 – 3 g αποξηραμένα λουλούδια βάλτε Προσθέστε σε ένα ποτήρι βραστό νερό και αφήστε για 5 – 10 λεπτά, στη συνέχεια στέλεχος, πίνετε 3 – 4 ποτήρια την ημέρα Man Pride καθώς εφαρμόζετε μεταξύ των γευμάτων, από την κατάθλιψη, το άγχος και το άγχος. .προαναφερθείσα ManPride. τετράγωνο

Man Pride σχόλια και αποτελέσματα (φόρουμ + κριτικές χρηστών)

Το τσάι με ασβέστη αναθεωρεί την παρασκευή με πέντε γραμμάρια ξηρών λουλουδιών σε ένα λίτρο βραστό νερό, αφήστε το να ξεκουραστεί σε πέντε λεπτά, τεντώστε, πίνετε ένα φλιτζάνι το βράδυ για να μειώσετε τα σχόλια του Man Pride σχόλια και να χαλαρώσετε με λουλούδια ασβέστη ροζ φρούτα σε ένα ποτήρι βράζοντας νερό βάζετε 2 – 2,5 γραμμάρια φρούτων και αφήνετε για 10 λεπτά, στη συνέχεια στέλεχος, πίνετε 3 – 4 φλιτζάνια την ημέρα, σε σύγκριση με. Οι παρακάτω πληροφορίες μπορούν να βοηθήσουν: ..Ελλάδα fenugreek (1: 3 25 αλκοόλ) – 20 σταγόνες σε μικρές ποσότητες κρύου νερού, που λαμβάνονται τρεις φορές την ημέρα
Ginkgo (1: 4 σε 25 αλκοόλ) – Πάρτε με νερό 20 σταγόνες τρεις φορές την ημέρα μετά το γεύμα
Vitanija (1: 345 – τοις εκατό αλκοόλ) μετά από 20 σταγόνες σε ένα ποτήρι νερό και πίνουν τρεις φορές την ημέρα, από την κατάθλιψη στο άγχος και τις απόψεις στο φόρουμ του άγχους, υπάρχει, και αφροδισιακά,
Πάρτε 20 σταγόνες Pasiflora (1: 8 έως 25 αλκοόλ) σε μικρή ποσότητα κρύου νερού, τρεις φορές την ημέρα μετά από ένα γεύμα, από κατάθλιψη, άγχος και άγχος,
βρώμη (1: 5 με αλκοόλη 45%) – τοποθετήστε 1 έως 5 ml σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και πάρτε 2 έως 3 φορές την ημέρα, σε σύγκριση με.
Εν αντιθέσει προτείνω καθαρό χυμό ή συσσωρευμένο σιρόπι (καθημερινά 1 – 3 κουταλάκια του γλυκού για ένα ποτήρι νερό), σκόνη κανέλας (περίπου 0,3 – 1 g τρεις φορές την ημέρα με τροφή).

Κανέλα. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πρέπει να λάβετε μόνο ένα από τα αποτελέσματα της χρήσης αυτών των φαρμάκων και τα φυτά λόγω της επίδρασής τους στο νευρικό σύστημα μπορούν να χρησιμεύσουν ως προσθήκη στην ψυχοθεραπεία. Προϊόντα μελιού για δύναμη. Το μέλι περιέχει μεταλλικό βόριο, το οποίο συσχετίζεται με υψηλό επίπεδο τεστοστερόνης (μέλι για δραστικότητα). Επιπλέον, πλούσιο και άζωτο είναι ένα αέριο που καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία για να σχηματίσουν στύσεις. Όλες οι απόψεις των προϊόντων μελιού αφθονούν σε βιταμίνες, αμινοξέα, φλαβονοειδή, τα οποία είναι απαραίτητα για την ενέργεια και την κυκλοφορία του αίματος.

Man Pride τιμή -50%.

Μέλι για δύναμη. Μόνο τέσσερα αποτελέσματα ενός κουταλακιού του μελιού αυξάνουν τα επίπεδα αζώτου, αζώτου και έως και 50%. Για τη δραστικότητα συνιστάται ημερήσια πρόσληψη 100-150 g μέλι, εμπλουτισμένη κατά 20% από τα σκουριασμένα λουλούδια. Αυτή η δόση πρέπει να διαλυθεί σε ζεστό νερό και να πιει τέσσερις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα. Το ποτό μπορεί να προστεθεί 1% βασιλικός πολτός.

Επιπλέον, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε το απόσπασμα φόρου 30% αλκοόλ Man Pride με. Μπορούν να προστεθούν 30 έως 40 σταγόνες στο ποτό που σερβίρεται. Φάρμακα για τη δραστικότητα σε ένα φαρμακείο. Όταν πρόκειται για δισκία δραστικότητας χωρίς συνταγή στα φαρμακεία, όπως γνωρίζουμε, υπάρχει μια δράση: εκχύλισμα σπόρου, πάρτε μία κάψουλα την ημέρα. American Ginseng – λαμβάνουν τα αποτελέσματα της χρήσης δύο καψουλών δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση ενώ τρώει, το μάθημα δεν θα πρέπει να διαρκεί περισσότερο από τρεις μήνες για να βελτιώσει τη γενική υγεία σας. Στην αγορά είναι ένα gel για την ισχύ, δηλαδή. Ορισμένες από αυτές είναι εύχρηστες (για να καταπιούν), γεγονός που οδηγεί σε γρήγορη ανέγερση και αυξημένη λίμπιντο.

Αφροδισιακά. Πιθανά προϊόντα. Εκτός από το γεγονός ότι πρέπει να παίρνετε επιπλέον κιλά και να τρώτε σωστά, υπάρχουν κάποια προϊόντα που λειτουργούν ως αφροδισιακά: το λάχανο που έχει μαριναριστεί για να αυξήσει τη λίμπιντο, το αβοκάντο – κατά της κατάθλιψης, τα σπαράγγια – την αύξηση της ενέργειας, τα κεράσια είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, να βελτιώσουν την ευημερία και την αυτοπεποίθηση, τα θαλάσσια φύκια και τα στρείδια – την υπερηφάνεια των πατέρων Man Pride γνωστές αφροδισιακές, ·.σκόρδο – βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. το μοσχοκάρυδο βελτιώνει τη διάθεση. η σοκολάτα υποστηρίζει την παραγωγή σεροτονίνης (ορμόνη ευτυχίας). ρόδι – αυξάνει τη λίμπιντο. λιπαρά ψάρια – βασικά ακόρεστα λιπαρά οξέα, σημαντικά για την παραγωγή σεξουαλικών ορμονών. το σέλινο περιέχει (παρόμοια με τεστοστερόνη). .προαναφερθείσα ManPride. τετράγωνο

Ποια είναι η τιμή του Man Pride;

Το σπανάκι – ενημέρωση 2018 αυξάνει τη λίμπιντο και παρέχει ενέργεια. τζίντζερ – Man Pride τιμή της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα. οι σπόροι είναι πλούσιοι σε ψευδάργυρο, γεγονός που αυξάνει το επίπεδο τεστοστερόνης. κρόκος – αυτό αποδεικνύεται επιστημονικά με κόστος που λειτουργεί με δύναμη. κόλιανδρο – επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. ξηροί καρποί – ελαφρά επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα και ροή αίματος. ο κόκκινος οίνος σε μικρές ποσότητες προάγει τη χαλάρωση και τη λίμπιντο, ενώ τα φλαβονοειδή διεγείρουνΗ τρούφα είναι ένα αφροδισιακό που λειτουργεί μετά από τη μυρωδιά που κάνει. απαλλαγμένα από στεροειδή, φερομόνες που παράγουν οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια του ζευγαρώματος.

Οι άνδρες αγωνίζονται πάντα με προβλήματα ισχύος, αλλά ευτυχώς είναι πάντα τα φυτά που μπορούν να τα λύσουν. Οι φυσικοί αφροδισιακοί, η ηλεκτρική δύναμη των υαλοπινάκων και η επιθυμία στους άνδρες είναι γνωστές και τους προσφέρουμε έναν κατάλογο: Περισσότερα ανικανότητα – αιτίες, θεραπείες και μέτρα | φυσικούς αφροδισιακούς που είναι διαθέσιμοι σε όλους. Οι προστάτες έχουν γίνει ότι είναι ένα φυτό, ανθεκτική οικογένεια. Πολύ χαρακτηριστικό, όπου κουνουπιού κίτρινα άνθη, μεγαλώνει σε ξηρές περιοχές της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας.

Man Pride τιμή -50%.

Η δράση του φυτού βασίζεται στην διέγερση της υπόφυσης, η οποία αυξάνει την έκκριση της ωχρινοτρόπου ορμόνης (λεγόμενη “ωχρινοτρόπος ορμόνη”). LH) και δίνει ένα σήμα στις γονάδες, το οποίο στη συνέχεια αυξάνει την έκκριση των σεξουαλικών ορμονών. Αυτή η ακολουθία συμβάντων στους άνδρες αυξάνει το εκκριτικό και ενδογενές οξύ της τεστοστερόνης, το οποίο οδηγεί σε αύξηση της λίμπιντο και μια βελτίωση στην Man Pride εις βάρος της σεξουαλικής λειτουργίας.

Σιβηρικό τζίνσενγκ. Παραδοσιακά χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της ανδρικής στειρότητας και τη βελτίωση της τιμής της αναπαραγωγικής υγείας. Αποκαθιστά την ενέργεια, διεγείρει τη μνήμη και την όρεξη και, ως εκ τούτου, βελτιώνει την υγεία. Το Ginseng είναι ένα φυτό που έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι διεγείρει την παραγωγή τεστοστερόνης.

Νταμιάν. Το καραμέλα έχει ευεργετική επίδραση στην νευρική τιμή του ορμονικού συστήματος και του συστήματος Man Pride και ενισχύει. Είναι ένα αρχαίο φυτό που χρησιμοποιήθηκε ως αφροδισιακό για να ενισχύσει το αρσενικό αναπαραγωγικό σύστημα και να ενισχύσει τη σεξουαλική κίνηση. Είδε τα διαμερίσματα Palmeto.Αυτό το φυτό χρησιμοποιείται σε περίπτωση σεξουαλικών και πεπτικών προβλημάτων και ενισχύει τη δομή των μυών. Είδε Palmetto μούρα γνωστά ως αφροδισιακά. .προαναφερθείσα ManPride. τετράγωνο

Man Pride πού να αγοράσετε ένα φαρμακείο, allegro, ceneo;

Ginkgo biloba. Man Pride όπου το κουμπιρικό Ginkgo biloba είναι ένα φυτό γνωστό ως “ζωντανό απολίθωμα” λόγω της εξαιρετικής σκληρότητας του. Και το Man Pride gel, είναι ένα από τα φυτά στη Γη. Πιστεύεται επίσης ότι δίνει σεξουαλική αντοχή στον άνδρα, λαμβάνοντας υπόψη το τι κάνει το Man Pride allegro, επιταχύνει τη ροή του αίματος και συνεπώς παρέχει αίμα στα γεννητικά όργανα και παρέχει στον εγκέφαλο επαρκές οξυγόνο.Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το φυτό, τα πρώτα σημάδια βελτίωσης εμφανίζονται μέσα σε 24 έως 30 ημέρες από τη χρήση, αλλά για διαρκή αποτελέσματα συνιστάται να χρησιμοποιήσετε τουλάχιστον 3 μήνες.

Στη Βόρεια Αμερική οι Ινδοί χρησιμοποιούνται ως αφροδισιακό και για να βελτιώσουν τη δύναμη και τη λίμπιντο. Οι δραστηριότητές του απευθύνονται κυρίως στο Man Pride στο φαρμακείο ceneo στην πύελο, στη χαλάρωση των μυών και στην αύξηση της ευαισθησίας του δέρματος. Η αφής γίνεται θέμα του παρελθόντος. Αυτά τα φυτά αποκαθιστούν την ισορροπία και ενισχύουν την ισχύ όταν χρησιμοποιούνται τακτικά.

Tongkat Ali. Tongkat Ali μεγαλώνει στα τροπικά δάση της Μαλαισίας και της Νοτιοανατολικής Ασίας. Το δέντρο μπορεί να μεγαλώσει έως 12 μέτρα ύψος. Η ρίζα του χρησιμοποιείται ως τονωτικό, για τη θεραπεία της ελονοσίας και ως φαρμακείο αφροδισιακά. Αυτή η επίδραση των φυτών στην αύξηση της λίμπιντο και την αύξηση της παραγωγής της τεστοστερόνης, η οποία είναι απαραίτητη για τη σεξουαλική λειτουργία ceneo. Το Tongkat Ali είναι τώρα διαθέσιμο σε μορφή κάψουλας και σακούλας.

Man Pride τιμή -50%.

Το Corynanthe Yohimbe, ένα ψηλό αειθαλές δέντρο που βρίσκεται στη Δυτική Αφρική, είναι εξαιρετικά χρήσιμο ως σεξουαλικό διεγερτικό. Ενεργό συστατικό allegro που ονομάζεται johimbina. Αυτό το φυτό έχει μια διεγερτική επίδραση στη λίμπιντο και διεγείρει την ανέγερση. Επιπλέον, μερικές μελέτες έχουν δείξει την αποτελεσματικότητα του yohimbe για σεξουαλικές διαταραχές και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το χορτάρι έχει καταρτίσει έναν κατάλογο φαρμάκων που μπορούν να χορηγηθούν από γιατρό.

Poppy, Noclegownia. Παπαρούνας, υπνοδωμάτιο, παρόμοιο με ένα φαρμακείο, χρησιμοποιούμε μια ρίζα που, και θα πάμε, και μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αυξάνει τη λίμπιντο και έχει εξαιρετικά ισχυρή επίδραση στη σεξουαλική κίνηση και αυξάνει τη γονιμότητα και η Man Pride gel ενισχύει γενικά το σώμα. Ταχύτητα κλείστρου. Το θραύσμα προέρχεται από τη Βραζιλία, όπου χρησιμοποιείται για την ενίσχυση του νευρικού συστήματος και πιστεύεται ότι είναι αφροδισιακό και μόνο μετά από λίγες μέρες η εμφάνιση ερωτικών ονείρων που οδηγεί επίσης στην ενεργοποίηση της σεξουαλικής επιθυμίας. .προαναφερθείσα ManPride. τετράγωνο

Man Pride Πολωνία – Κατασκευαστής

Λευκάγκαθα. Το Hawthorn βελτιώνει την καρδιακή λειτουργία και την κεντρική κυκλοφορία και συνεπώς την παροχή αίματος στα γεννητικά όργανα, πράγμα που σημαίνει ότι βελτιώνει τις σεξουαλικές λειτουργίες και τη δύναμη των στύσεων. Αφήστε τους να δοκιμάσουν για τους άνδρες με πρόβλημα ενημέρωσης της στυτικής δυσλειτουργίας του 2018, έδειξαν σημαντική βελτίωση στη στύση. Σέλινο. Το σέλινο μπορεί να βρεθεί σχεδόν σε κάθε κατασκευαστή κουζίνας ως μπαχαρικό και μπορεί να καταναλωθεί ως τσάι ή σνακ. Το σέλινο χρησιμοποιήθηκε ήδη από τον Μεσαίωνα για να αυξήσει την ισχύ στους άνδρες και περιέχει επίσης αιθέρια έλαια που βελτιώνουν τη σεξουαλική ζωή.

Διαβάστε αυτό το ενδιαφέρον, το οποίο ήταν δύσκολο για την Πολωνία να επιτύχει από την άποψη της ανέγερσης. Μέχρι να δοκιμάσω αυτή τη συνταγή πέους, στύση, φύλο, δύναμη, μανιακός, εικόνες TAMABEPA. Πολλοί άνδρες έχουν προβλήματα δύναμης, αλλά στην πραγματικότητα μπορούν να είναι πολύ δυσάρεστες. Ωστόσο, η λύση ήταν να βρούμε εκεί που το περίμενα λιγότερο.

Ένας τηλεγράφος δημοσιογράφος ήρθε σε ένα ενδιαφέρον μέρος τυχαία. Δηλαδή, ένα συγκεκριμένο Σ.Π. από το Βελιγράδι, ήρθε να λύσει τα προβλήματα ισχύος του. Είναι η ιστορία του: Πήγα από ένα λόγω του πόνου στην πλάτη. Πήρα τη συμβουλή του, αλλά αλλιώς για πολύ καιρό είχα πρόβλημα με τις στύσεις, αλλά κανείς δεν το γνώριζε. Άφησα μερικούς πέρυσι επειδή είχαμε κανονικό σεξ μαζί τους. Με κοίταξε, μερικοί από αυτόν. Όλα φαίνονταν ύποπτα. Αλλά τότε με ρώτησε τι ήταν σαν να μου.

Και ο άνθρωπος, άσχημα πιέζεται τίποτα; Είπε σύντομα και εξήγησε ότι από τον πόνο στην πλάτη και τα προβλήματα δύναμης ο κατασκευαστής σχετίζεται. Τι θα μπορούσα να κάνω. Του είπα την αλήθεια και του είπα τα πάντα όπως ήταν. Μου έδωσε μια γεύση από την παραδοσιακή συνταγή και μου έδωσε μερικές συμβουλές για το πώς να το κάνω όλα. Μόλις επέστρεψα στο Βελιγράδι, είχα τα απαραίτητα συστατικά και άρχισα να παίρνω το φάρμακο. Εντελώς απίστευτο, η στύση επέστρεψε την ίδια μέρα. Επειδή πίνω είναι ένα θαύμα. Ο πόνος στην πλάτη και η σχεδόν πλήρη εξαφάνιση.

Ήταν πολύ ενθουσιασμένος γι ‘αυτό, αυτή είναι η συνταγή. Αν έχετε τέτοια προβλήματα, δοκιμάστε και μπορεί να σας βοηθήσει. Συνταγή: Τσάι για δύναμη: δημιουργώντας τσάι, βασιλικό και τσουκνίδα, έτσι ώστε σε ίσα μέρη αυτών των αποξηραμένων φυτών είναι καλό να έχετε μερικά κουτάκια στην Πολωνία. Ένα πλήρες μείγμα, ρίξτε 3 ml νερό, προσθέστε ένα τσίμπημα μαύρου και μια πρέζα κανέλα και αφήστε για 15 λεπτά. Πίνετε τσάι τρεις φορές την ημέρα για 1 dl »τροφίμων. Για δύναμη: τοπικό μέλι μια φρέσκια ρίζα τζίντζερ, προσθέστε ένα ξηρό επίπεδο δενδρολίβανου και τρεις κουταλιές καρυδιού. Αφήστε να παραμείνετε σε θερμοκρασία δωματίου για λίγες μέρες και φάτε ένα πρωί και ένα βράδυ. Τίποτα δεν αξίζει να δοκιμάσετε. Ίσως μπορείτε να επαναφέρετε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας και στον ιστοχώρο σας. .προαναφερθείσα ManPride. τετράγωνο

Man Pride τιμή -50%.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *