Ομορφιά

Maxi Lash – απόψεις σχετικά με τον ορό για αύξηση των βλεφαρίδων

Maxi Lash – απόψεις σχετικά με τον ορό για αύξηση των βλεφαρίδων

make lash na długie rzęsyΟι βλεφαρίδες αποτελούν χαρακτηριστικό της θηλυκότητας, ιδιαίτερα έντονα τονισμένο. Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι θυμούνται ότι οι βλεφαρίδες προστατεύουν επίσης από εξωτερικούς παράγοντες, όπως σκόνη, βρωμιά και άλλα πράγματα.

Γιατί πέφτουν οι βλεφαρίδες;

Αν είστε δυσαρεστημένοι με την εμφάνιση των βλεφαρίδων, όταν είναι σπάνιες, είναι εύκολο να διορθώσετε αυτή την κατάσταση, υπό την προϋπόθεση ότι μπορείτε να προσδιορίσετε τις αιτίες. Οι πιο συχνές αιτίες απώλειας βλεφαρίδων είναι:

 • αλλεργία στα καλλυντικά ή τους φακούς επαφής
 • χρήση ορισμένων φαρμάκων
 • υποθυρεοειδισμός
 • φλεγμονές, μολύνσεις βλεφάρων και θυλακίων
 • ελεύθερες ρίζες
 • μια δίαιτα που είναι φτωχή σε βιταμίνες και μέταλλα
 • επεμβατική χειρουργική επέμβαση οφθαλμού

Είναι συχνά η περίπτωση που η κακή φροντίδα των ματιών είναι η αιτία της απώλειας βλεφαρίδων. Είναι θέμα λανθασμένου μακιγιάζ και επίσης απομάκρυνσης του ματιού ή μη δημιουργίας καθόλου μακιγιάζ. Αν κοιμάστε στο μακιγιάζ, η μάσκαρα φράζει το στόμα του τριχοθυλακίου και αυτό εύκολα οδηγεί σε ερεθισμό των ματιών, αποδυνάμωση των βλεφαρίδων και απώλεια τους. Το ξεπλυμένο μακιγιάζ κάνει επίσης τις βλεφαρίδες πιο ευαίσθητες στη θραύση.
Μερικές φορές, ωστόσο, η απώλεια βλεφαρίδων είναι ένδειξη σοβαρής ασθένειας ή ανεπαρκούς φροντίδας. Η τελευταία μπορεί να σχετίζεται με την επιμήκυνση των βλεφαρίδων στα σαλόνια ομορφιάς, την υπερβολική χρήση του οδοντίατρο. Οι βλεφαρίδες που έχουν υποστεί βλάβη με αυτόν τον τρόπο χρειάζονται αναγέννηση και ανανέωση. Αυτός είναι ο τέλειος τρόπος για να προστατέψετε τις βλεφαρίδες σας.

Maxi Lash: ειδικός ορός βλεφαρίδων

Maxi Lashείναι ένας πρωτοποριακός ορός που δημιουργήθηκε για εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να έχουν μεγάλες, παχιές και υγιείς βλεφαρίδες. Τα ενεργά συστατικά που περιέχονται στον ορό καθιστούν τη θεραπεία αποτελεσματική ακόμα και όταν οι βλεφαρίδες είναι λεπτές και ευαίσθητες από τη φύση τους.
Η θεραπεία λειτουργεί επίσης καλά, όπου οι βλεφαρίδες έχουν απλώς αποδυναμωθεί από κακή φροντίδα ή υπερβολικά επεμβατικές καλλυντικές θεραπείες. Ο ορός έχει μια ελαφριά υφή, η οποία την καθιστά να εισχωρήσει στις ίδιες τις ρίζες των μαλλιών, κάνοντας τις βλεφαρίδες δυνατές και παχύτερες σε λίγες μόνο εβδομάδες, δίνοντας μια όμορφη εμφάνιση.

Οι ιδιότητες των δραστικών συστατικών που περιέχονται στον ορό Maxi Lash είναι οι ακόλουθες

 • Τριπεπτίδιο-1 βιοτίνης– Είναι ένα πεπτίδιο, βιολογικά ενεργό. Έχει ιδιότητες που υποστηρίζουν τη φυσική ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Η αντοχή του βασίζεται στη διείσδυση των ινών των μαλλιών και στην ενίσχυση της δομής του και στην αποκατάσταση της φυσικής του ελαστικότητας. Αυτό το πεπτίδιο διεγείρει τους θύλακες των τριχών και έτσι είναι πιο αποτελεσματικό στο σχηματισμό του οικοδομικού τετραγώνου. Αυτό το πεπτίδιο έχει ένα στοχοθετημένο αποτέλεσμα, χάρη στο οποίο επιμηκύνει τη φάση ανάπτυξης των βλεφαρίδων. Κερδίζουν όγκο, είναι μακρύτεροι και πιο σκούροι.
 • Προβιταμίνη Β5– διεισδύει στο δέρμα και μετατρέπεται σε βιταμίνη Β5 ή παντοθενικό οξύ. Είναι ένα βασικό συστατικό για την σωστή ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Επειδή έχει μια μικρομοριακή μορφή, διεισδύει ανεμπόδιστα μέχρι τις ρίζες των μαλλιών, συμμετέχοντας στη διαίρεση των κυττάρων τρίχας, γεγονός που καθιστά τις βλεφαρίδες πιο πυκνές. Τα μαλλιά ανακτούν τη ζωτικότητά τους και προστατεύονται επίσης από εξωτερικές επιδράσεις με κατάλληλη ενυδάτωση.

Για ποιον προορίζεται ο ορόςMaxi Lash

Αυτός ο ορός δημιουργήθηκε έτσι ώστε οι γυναίκες να μπορούν να εκπληρώνουν τα όνειρά τους για όμορφα βλεφαρίδες. Ανεξάρτητα από το αν είναι λεπτό και κοντό από τη φύση τους ή έχουν γίνει λόγω ακατάλληλης φροντίδας, καλλυντικών θεραπειών.Maxi LashΘα βοηθήσει επίσης σε καταστάσεις όπου η επεμβατική χημειοθεραπεία είναι υπεύθυνη για την αποδυνάμωση των βλεφαρίδων. Ο ορός μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες που φορούν φακούς επαφής σε καθημερινή βάση. σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει μόνο μία απαίτηση για εφαρμογή του προϊόντος μετά την αφαίρεση των φακών.
Μπορούμε να πούμε με πλήρη ευθύνηMaxi Lashείναι ένα επαναστατικό καλλυντικό προϊόν. Η καινοτόμος φόρμουλα αναπαράγει βαθιά και αναζωογονεί τις βλεφαρίδες. Χάρη στην σωστή διατροφή τους, οι βλεφαρίδες γίνονται παχύτερες, παχύτερες και μακρύτερες, έτσι φαίνονται πολύ πιο αποτελεσματικές.Maxi Lashκάνει το βλέμμα σας καθαρότερο και απλά εκθαμβωτικό.

Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν ορόMaxi Lash

Πλύνετε το μακιγιάζ σας καλά πριν εφαρμόσετε τον ορό. Μόνο τότε, με μια μικρή βούρτσα, εφαρμόζεται ένας ορός στην άκρη του βλεφάρου, δηλ. Τη γραμμή ανάπτυξης των βλεφαρίδων. Ο ορός εφαρμόζεται μια φορά την ημέρα, το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η διαδικασία αναγέννησης των βλεφαρίδων είναι πιο έντονη. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν η θεραπεία διεξάγεται σε διάστημα 3 μηνών, συστηματικά, κάθε βράδυ. Αν το καλλυντικό χρησιμοποιείται μόνο για προληπτικούς σκοπούς, εφαρμόζεται δύο φορές την εβδομάδα.
Εάν ο ορός εισχωρήσει στο μάτι κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Μην χρησιμοποιείτε τον ορό αν έχετε αλλεργικές αντιδράσεις ή συμπτώματα υπερευαισθησίας σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του προϊόντος. Όταν εμφανιστούν τέτοια συμπτώματα, διακόψτε τη θεραπεία.

Τι είναι σημαντικό όταν χρησιμοποιείτε έναν ορό;Maxi Lash

 • Συστηματική– ο ορός χρησιμοποιείται μία φορά την ημέρα για τρεις μήνες
 • Συστάσεις– ο ορός είναι ασφαλής για το δέρμα και τα μάτια, αλλά η χρήση του σε υπερβολικές δόσεις μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες όπως ερυθρότητα ή καύση
 • Υπάρχοντα– Σε όλες τις περιπτώσεις, το προϊόν μπορεί να έχει ελαφρώς διαφορετική επίδραση. Ορισμένα εφέ θα γίνουν ορατά γρηγορότερα σε άλλα αργότερα. Ωστόσο, δεν πρέπει να εγκαταλείψετε και να εφαρμόσετε μια πλήρη θεραπεία, η οποία τελικά θα προσφέρει μια όμορφη εμφάνιση των βλεφαρίδων.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *