Νέα

Ostelife πλήρη ανάλυση 2018, τιμή αλοιφής, σχόλια + φόρουμ, alelegro, φαρμακείο, τιμές; πού να αγοράσετε το line-up;

Με το κρύο, είναι ο δεύτερος συνηθέστερος λόγος που οι άνθρωποι πηγαίνουν για να δουν έναν γιατρό. τα στοιχεία δείχνουν ότι το 80% των ανθρώπων εμφάνισαν πόνο στην πλάτη τουλάχιστον μία φορά σε μια πλήρη ανάλυση της ζωής τους το 2018. Πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν ξέρω γιατί αυτό το ποσοστό είναι τόσο υψηλό. Η απλούστερη μέθοδος, η οποία δεν διαρκεί περισσότερο από 10 λεπτά, μπορεί εύκολα να αποφύγει τον δυσάρεστο πόνο και μπορεί ακόμη και να απομακρυνθεί.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα Ostelife Σύνθεση, φυλλάδιο

Ο Michas pop 5 με ενοχλεί να χρησιμοποιήσω τη σημερινή δημοσίευση στις παρενέργειες για την προσαρμογή του σώματος όταν ανοίγω ένα γράφημα στο οποίο θα εκτιμήσω πολύ την δράση του Ostelife. Ο πόνος στην πλάτη δεν θα σας περιορίσει ποτέ στις αγαπημένες σας δραστηριότητες.

Δείτε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τα επίμονα λιπαρά κοιτάσματα γύρω από την κοιλιά σας για πάντα. Προτού βρείτε ένα σχέδιο για την σκληρή πλάτη σας, χωρίς πόνο, το Ostelife αποθηκεύει ακόμα ένα μήνυμα. Ξέρετε γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι αισθάνονται πόνο σε αυτόν τον τομέα, και η απάντηση βρίσκεται μπροστά από τις μύτες τους. Καθώς τα περισσότερα πράγματα στη ζωή συμβαίνουν μπροστά σας, το μέτωπο του σώματός σας είναι πολύ περισσότερο αναπτυγμένο από την πλάτη. Αυτή η ανισορροπία, καταρχήν, βλέπει σωστά, την αποθήκευση και τους καλυμμένους βραχίονες των κοιτασμάτων της κοιλάδας του ποταμού Fraser. Ως αποτέλεσμα αυτής της στάσης, μια πλήρης ανάλυση 2018 μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό πόνο.

Για να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε γρήγορα την κατάσταση Ostelife αποθήκη, μπροστά σας μια άσκηση που μπορεί να γίνει καθημερινά και να ενισχύσει τους μυς της πλάτης σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε 10 λεπτά και να έχετε λίγο χώρο. Εκτελέστε κάθε άσκηση για 60 δευτερόλεπτα, το ένα μετά το άλλο και επαναλάβετε ολόκληρο τον κύκλο των 5 προπονήσεων δύο φορές. Αργή καθώς οι ασκήσεις λειτουργούν πολύ Ostelife φυλλάδιο είναι σημαντικό να εκτελεστεί σωστά.

 

Η θέση της γάτας Ostelife Cream Position – αρχίζει να ξεδιπλώνεται. Η πρώτη άσκηση αποτελείται από την πρώτη θέση και τις τέσσερις προχωρημένες επιλογές. Βάλτε τα χέρια σας στο πλάτος των ώμων και τους γοφούς σας στα γόνατα, μακριά από το άλλο. Από την αρχή, πατήστε το κάλυμμα και το φυλλάδιο Ostelife για να χαλαρώσετε τη σπονδυλική στήλη και να κοιτάξετε ψηλά. Στη φάση Ostelife πώς να χρησιμοποιήσετε την κίνηση για να αναπνεύσετε και να κρατήσετε στο τελικό σημείο για μερικά δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια συνεχίστε να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση, που σημαίνει ότι η άποψη της πύλης και της πλάτης. Τέλος και κρατήστε για δύο δευτερόλεπτα, επειδή στη φάση της κίνησης, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στην εκπνοή. Κοιτάξτε τον ουρανό Ostelife κρέμα θέα- θα είναι μια άσκηση για μερικούς μπορεί να είναι, αλλά χωρίς πανικό. Νομίζω ότι είναι μέχρι το σημείο όπου δεν αισθάνεστε πόσο λειτουργεί ο πόνος. .προαναφερθείσα Ostelife. τετράγωνο

Ostelife γνώμες, φόρουμ, αποτελέσματα εφαρμογής

Οι ασκήσεις κάνουν να ξαπλώνουν στο έδαφος και να τοποθετούν τα χέρια σας κατά μήκος της κορυφής του σώματός σας. Αυτό σημαίνει ότι οι αγκώνες είναι ελαφρώς κάτω από την ανατροφοδότηση των ώμων Ostelife. Αναπνεύστε από την αποθηκευμένη θέση και, στη συνέχεια, μεταφέρετε την τομή του σκάφους στο τελικό σημείο πολλές φορές και επιστρέψτε στην αρχική θέση. Στο κεφάλι όλη την ώρα – είναι μια συνέχεια της σπονδυλικής στήλης, που σημαίνει αυτή την κίνηση.

Ένα αστέρι από την τρίτη σας προπόνηση που θα σας απαιτήσει να συγκεντρωθείτε. Κάνετε αυτό για να ξαπλώνετε στο στομάχι σας και να απλώσετε τα πόδια και τα χέρια σας μακριά.Από τη θέση εκκίνησης, πρώτα από την επιφάνεια, για να σηκώσετε τα χέρια και τα πόδια σας και να προετοιμάσετε το Ostelife για τα σχόλιά σας σχετικά με την οδήγηση. Στην κορυφή του σώματος, τα χέρια κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση, πράγμα που σημαίνει ότι οι λεπίδες πλησιάζουν το ένα το άλλο. Κάτω πόδι και πέρα.

Ostelife τιμή -50%

Λάβετε υπόψη ότι οι μύες τεντώνονται όλη την ώρα, επειδή μαθαίνετε την αρχική σας θέση. Το σκηνικό αντίθεση με τις άλλες ασκήσεις το τέταρτο σχόλιο της άσκησης είναι στατικό. Μιλάμε για μια κατάσταση ανατροφοδότησης Ostelife όπου μπορείτε να Ostelife φόρουμ για να χαλαρώσετε τη σπονδυλική σας στήλη. Για να είναι επιτυχής, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε και τις τέσσερις πρώτες ασκήσεις. Από την αρχική σας θέση, αντλήστε τις απόψεις σας στο φόρουμ της λεκάνης και τραβήξτε τα πόδια σας έξω. Πέταγμα σε επαφή με το έδαφος και το κεφάλι μεταξύ των χεριών. Η θέση στην οποία πρόκειται να σταματήσετε, 60 δευτερόλεπτα, παρόμοια με το γράμμα V, είναι στραμμένη ανάποδα. Σημειώστε ότι το πίσω μέρος του διαμερίσματος και ο ομφαλός αντιμετωπίζουν τα πόδια.

Περιστροφή του γόνατου Ostelife Το φόρουμ περιστρέφεται – πώς να κάνετε ένα σύνολο Ostelife αποτελεσμάτων από τη χρήση των ασκήσεων, σε μια ουρά για την πέμπτη άσκηση, η οποία μπορεί να κάνει τη σπονδυλική στήλη προς τη σωστή κατεύθυνση. Τοποθετήστε την άσκηση στην πλάτη σας, τα χέρια σας σε μια σωστή γωνία ξεχωρίζουν από το σώμα σας και τα χέρια σας στην επιφάνεια. Τα σχόλια των γόνατων είναι λυγισμένα και έρχονται στο στήθος σας. Από τη θέση εκκίνησης μετασχηματισμού γονάτου προς επιφάνεια, αριστερά και δεξιά.

Σας προειδοποιούν ότι δεν πρέπει να σηκώσετε τα όπλα σας κατά την οδήγηση και θα πρέπει να σεβαστείτε την ικανότητά σας να κινηθείτε προς την κατεύθυνση των ταξιδιών σας. Αν και ο πόνος στην πλάτη του Ostelife είναι αποτέλεσμα μυϊκής ανισορροπίας, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να σας προειδοποιήσω ότι η αιτία μπορεί να είναι κάτι άλλο, γιατί συμβουλεύω ότι σε περίπτωση που ο πόνος επιμένει, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας στις ανασκοπήσεις του φόρουμ. .προαναφερθείσα Ostelife. τετράγωνο

Ostelife αλοιφή – τιμή, από πού να αγοράσετε ένα φαρμακείο, 

Ελπίζω ότι αυτή θα είναι μια εκπαίδευση, η οποία έχει ήδη βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να βρουν το δρόμο τους στο πρόγραμμά τους. Όπως είπα και πριν, η τιμή Ostelife μπορεί να είναι μια απλή καθημερινή (πρωινή) τιμή που φροντίζει να ενισχύσει τους μυς της πλάτης σας. Γνωρίζατε ότι η απώλεια βάρους μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πόνου στην πλάτη, κάντε κλικ εδώ και δείτε πώς μπορείτε να επιτύχετε την επιτυχία σας.

Ξέρω πόσο ενοχλητικό είναι όταν δεν μπορείτε να εργαστείτε έξω από την προπόνηση λόγω του πόνου στην πλάτη ή να πάτε σε ένα ταξίδι ή απλά να περάσετε την ελεύθερη μέρα σας, νομίζω ότι είναι δίκαιο ότι αυτή η έκδοση θα μοιραστεί την τιμή του Ostelife με άλλους και θα δείξει τους να ξεπεράσουν τον πόνο τους.

Είμαι βέβαιος ότι ορισμένοι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταργήσουν αυτόν τον περιορισμό. Με ένα Ostelife κλικ αλοιφή, μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ. Η τιμή Ostelife σας ενθαρρύνει να συμμετάσχετε στη λίστα αλληλογραφίας μου και έτσι να μην χάσετε καμία από τις υπάρχουσες αποκαλύψεις που μπορεί να σας βοηθήσουν. Αφήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μαζί μας το συντομότερο δυνατό και θα σας δούμε. Στις ανεπτυγμένες χώρες, όπου εκτελούνται διάφορες λειτουργίες ενώ καθίστανται, σχεδόν το 80% του ενήλικου πληθυσμού σε κάποια αλοιφή Ostelife σε κάποιο σημείο της ζωής τους παραπονιέται για πόνο στην πλάτη. Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που θα βοηθήσει το τέντωμα.

Ostelife τιμή -50%

Αυξάνει και η τιμή αλοιφής Ostelife ενισχύει τους μυς, για παράδειγμα μειώνει την πίεση στη σπονδυλική στήλη. Ο Christian Berg, ειδικός στην ανατομία και συγγραφέας του Απαγορευτικού Τέντωμα, λέει. Συγκεκριμένα, η μελέτη έδειξε ότι οι ασθενείς που πάσχουν από πόνο στην πλάτη δεν πρέπει να βασίζονται αποκλειστικά σε αντιφλεγμονώδη φάρμακα και το τέντωμα θα πρέπει να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Ο Berg υπογράμμισε ότι η αλοιφή Ostelife τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα ασκεί τεντώνοντας και με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγεται ή να ανακουφίζεται η δυσφορία. Σε κάθε θέση, κρατήστε πατημένο το κουμπί για 10 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια πιέστε τους μύες προς τα κάτω για πέντε δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, για 10 δευτερόλεπτα.

Τρεις κινήσεις, μπορείτε να τεντώσετε και να ενισχύσετε τους μυς, “ανοίξτε” τους γοφούς. Για να τεντώσετε τους μύες από την κάτω πλάτη στους γοφούς. Καθίστε στην άκρη ενός τραπέζι, πάγκου ή κρεβατιού. Στην πλάτη και πιάστε τα γόνατά σας, όλος ο τρόπος κάτω από την πλάτη θα πρέπει να έρχεται σε επαφή με το έδαφος. Μετά τη λήψη του αριστερού γόνατος με τα δύο χέρια και αφήστε το δεξί πόδι να κρεμάσει ελεύθερα. Κρατήστε για 10 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια πιέστε τους μυς ξανά μαζί και τεντώστε. Επαναλάβετε και στη συνέχεια μεταβείτε στο άλλο πόδι. Κάνετε δύο σειρές ασκήσεων για κάθε πλευρά. .προαναφερθείσα Ostelife. τετράγωνο

Ostelife από πού να αγοράσετε ένα φαρμακείο;

Επεκτείνοντας από τον στόχο, όπως οι μύες της κάτω ράχης, το φαρμακείο Ostelife που εκτείνεται από τους ανώτερους μηρούς μέχρι τις πλευρές. Στο πάτωμα στην δεξιά πλευρά Ostelife allegro, ξεκουραστείτε το φαρμακείο σας στους βραχίονες σας. Λυγίστε το αριστερό σας πόδι και πλησιάστε στο πώς μπορείτε να αφομοιώσετε χωρίς να μετακινήσετε το κάτω πόδι σας. Αριστερό πόδι, ας είναι στο πάτωμα. Ανασηκώστε αργά το άνω μέρος του σώματος έτσι ώστε το δεξί χέρι να είναι επίπεδο. Σταματήστε όταν αισθάνομαι μια μικρή προσπάθεια, στη δεξιά πλευρά της μέσης. Κάνετε δύο σύνολα σε κάθε πλευρά.

Το L είναι ο λόγος. Ostelife (http://gr.ostelife.top/) στο φαρμακείο Τεντώστε τους μυς των γλουτών και των μηρών. Στερεώστε μπροστά από ένα τραπέζι ή επιφάνεια που έχει ύψος ισχίου. Ανασηκώστε το δεξί γόνατο και τον αστράγαλο έτσι ώστε να βρίσκονται στο τραπέζι. Τα πόδια θα πρέπει να είναι σε σχήμα L και σε ένα Ostelife allegro οριζόντια με γάντζο. Χαμηλώστε το πίσω μέρος και γυρίστε το πάνω μέρος του σώματος προς τα εμπρός. Κάνετε δύο σετ από κάθε σκέλος.

Στη νέα στήλη γράφει για ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα υγείας της εποχής μας και περίπου το 80% του πληθυσμού κατά τη διάρκεια της ζωής τους τουλάχιστον μία φορά τον πόνο στο κάτω μέρος της σπονδυλικής τους στήλης. Ο πόνος μπορεί να εμφανιστεί κατά την λανθασμένη ανύψωση και βαθμιαία, λόγω μακράς έλλειψης στελέχους, δυσμορφιών και καμπυλών της σπονδυλικής στήλης ή εκφυλιστικών αλλαγών στη σπονδυλική στήλη. Μπορεί επίσης να εμφανιστεί ως αποτέλεσμα της φλεγμονής των ρευματικών ασθενειών, και Ostelife allegro επίσης λόγω της αλλαγής στον κώδικα του μηχανισμού της βάδισμα της νόσου πιο συχνά γοφούς και τα γόνατα.

Ostelife τιμή -50%

Ο πόνος στην πλάτη μπορεί να προκληθεί από σωματική αδράνεια, υπερβολικό σωματικό βάρος, ανώμαλα παπούτσια φτέρνας, επίπεδα πόδια και χρόνιο στρες. Ο πόνος Ceneo που πέρασε εμφανίζεται σταυρός και κάποιες Ostelife ασθένειες ceneo μέσα στην κοιλότητα Ostelife όπου η κοιλιακή kupic? τα όργανα, σε πλήρη ανάλυση του 2018, ιδίως του γεννητικού συστήματος και των νεφρών.

Η αναγνώριση αποτιμάται σε κλινική βάση για τυπικές και λειτουργικές ακτίνες Χ, ενώ γίνεται η απαραίτητη εργασία. Όταν ο πόνος εξαπλώνεται στα πόδια, η αξονική τομογραφία και η τομογραφία μαγνητικού συντονισμού, οι οποίες είναι πολύ πιο ορατές αλλαγές και ούτω καθεξής. Ostelife όπου αγοράζετε Θεραπεία. Θεραπεία της πρόσβασης, μείωση του πόνου και ανάλυση του παράγοντα. Διάφοροι τύποι μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων και αναλγητικών με τη μορφή φαρμάκων από το στόμα, κρέμες ή ενέσεις. .προαναφερθείσα Ostelife. τετράγωνο

Ostelife Πολωνία – Κατασκευαστής

Εάν ο πόνος είναι πολύ σοβαρός, συνιστάται να βρεθείτε σε ένα κρεβάτι στο Ostelife Polska για λίγες μέρες μέχρι να ηρεμήσετε λίγο και στη συνέχεια να ξεκινήσετε τη θεραπεία το συντομότερο δυνατό. Για πιο σοβαρές μηχανικές βλάβες, όπως η στένωση της οσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, η κήλη δίσκου, οι συμβουλές, η νευροχειρουργική και, εάν είναι απαραίτητο, η χειρουργική επέμβαση.

Ανάλογα με τη δύναμη του πόνου και την αιτία, ο κατασκευαστής μπορεί να αρχίσει αμέσως φυσιοθεραπεία για να μειώσει τον πόνο, όπως ηλεκτροθεραπεία, λέιζερ, αλλά αυστηρά μεμονωμένες ειδικές τεχνικές, φυσιοθεραπεία, όπως ή που επιτυγχάνεται γρηγορότερα, μειώνοντας τον πόνο.Μετά την απώλεια του πόνου συνιστάται να ασκείστε και να ενισχύετε τους βαθιούς και επιφανειακούς μυς, να μαθαίνετε να αναπνέετε σωστά, να εργάζεστε για τη διόρθωση της σωματικής κίνησης. Κολυμπήστε και κάνετε ασκήσεις για την πλάτη. Μετά από φυσιοθεραπεία, ερωτήσεις και συμβουλές: κολυμπήστε και κάνετε ασκήσεις για την πλάτη. Οι ασκήσεις μοιάζουν τόσο για τη γιαγιά μου και αυτή είναι εβδομήντα ετών. Φυσικά, αυτό δεν είναι σαν συστάσεις για “απλά κολύμπι.

Το κολύμπι συνιστάται για όσους έχουν προβλήματα με τη χρόνια ροή, επειδή έχουν σπονδυλική στήλη. Αλλά να είστε προσεκτικοί, οι διαφορετικοί τρόποι κολύμβησης σε οριζόντια θέση, μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες για τα τμήματα της οσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, συνηθέστερα βατράχια, κολύμπι. .Σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια του “δόλωμα” κολύμβησης πριν, βγείτε από το νερό, και γεμάτο μυς σπονδυλική στήλη. Κατόπιν βάλτε σε μια σκληρή, επίπεδη επιφάνεια. Συχνά είναι καλό να κάνετε μπάνιο στους ανθρώπους ότι εάν θέλουν να ενισχύσουν την πλάτη τους και να μειώσουν τον πόνο, αλλά συχνά σε αυτό το συμβούλιο, ώστε να μην λείπει τίποτα, εκτός από τους βασικούς τρόπους που δεν έρχονται στο μυαλό. Η συμβουλή μου αν δεν γνωρίζετε την τεχνικά σωστή τεχνική για να κολυμπήσετε μια κολύμβηση και καν δεν προσπαθήσατε να κολυμπήσετε, επειδή μπορείτε να κάνετε περισσότερη βλάβη παρά καλή.http://osteoren.gr/

Αν κολυμπήσετε σωστά συνδυάστε κολύμπι και ασκήσεις γυμναστικής. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι στις περισσότερες περιπτώσεις όχι. Όταν, ελπίζουμε, κάποιο θαύμα και δεν θα συμβούν θαύματα, τα θαύματα πρέπει να κοπούν. Το σώμα μας Ostelife πλευρά του κατασκευαστή απλά δεν κόβει έξω για ξαπλωμένη στο κρεβάτι. τους μυς και μην αναζητάτε την αιτία του πόνου στη θέση του πόνου. Ο κύριος στόχος της άσκησης είναι η Πολωνία, η οποία είναι απαραίτητη για την προστασία συγκεκριμένων τμημάτων της σπονδυλικής στήλης από επαναλαμβανόμενους τραυματισμούς, δημιουργώντας και ενισχύοντας τον έλεγχο μυών. Οι ασκήσεις περιλαμβάνουν την ενίσχυση του m. και ΜΟ, επιπρόσθετη άσκηση μυών πυελικού εδάφους, έλεγχο αναπνοής, έλεγχος ορθοστατικού και κινητού σπονδυλικής στήλης.

Θα ήταν εξαιρετικά ανόητο εάν η Πολωνία είχε προβλήματα TG_DC της σπονδυλικής στήλης της Πολωνίας να ασκήσουν και να ενισχύσουν την πλάτη. Πρέπει να λύσουμε την αιτία του πόνου και την αιτία του πόνου στις περισσότερες περιπτώσεις όχι στη θέση του πόνου. Γι ‘αυτό συστήνω την ενίσχυση ολόκληρου του σώματος με πίεση, ακριβώς, προστασία πίσω. Οι γλουτοί δεν είναι ενεργοί, σελιδοδείκτες που δεν είναι συσκευές, λανθασμένη θέση ποδιού, M. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις αιτίες του πόνου στην πλάτη. Κάθε πρόβλημα μπορεί να επιτευχθεί με διαφορετικό τρόπο και δεν είναι μόνο ασκήσεις εργασίας για την πλάτη, τις οποίες παρακολουθούμε, όμως, και λίγο πιο μακριά γιατί η κάμερα προκαλεί, μπορούμε να εξαλείψουμε τον πόνο. Χρησιμοποιήστε το για να θυμάστε το σύμπλεγμα βιταμίνης Β, καθώς και τα προϊόντα που είναι πλούσια σε αυτές τις βιταμίνες, επειδή διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επίλυση του προβλήματος που συμμετέχει στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Και, φυσικά, κρατήστε το μυαλό σας και να είστε ανθεκτικοί. Κρατήστε τη σπονδυλική στήλη έχετε μόνο μία, συνιστάται ο κατασκευαστής. .προαναφερθείσα Ostelife. τετράγωνο

Ostelife τιμή -50%

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *