Νέα

Silane Guard – υγρό γυαλί, σχόλια, παρατηρήσεις, τιμή, Πώς λειτουργεί;

Πρόσφατα ένα από τα Ιάπωνας κατασκευαστής έχει δημιουργήσει ένα καινοτόμο εργαλείο – την πολωνική WILLSON σιλανίου Φρουράς. Η ουσία είναι πολύ άρεσε από τους αυτοκινητιστές σε όλο τον κόσμο.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

γυαλί υγρό από μια ιαπωνική εταιρεία έχει δημιουργήσει, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις επιθυμίες των οδηγών, γιατί είναι τόσο δημοφιλές. Υψηλή ποιότητα σημαίνει να εγγυηθεί μια διαρκή προστασία του αμαξώματος, προσφέρει λάμψη και το χρώμα της επιφάνειας λάκα. Αυτό το εργαλείο θεωρείται η καλύτερη μεταξύ όλων των καλλυντικών.

Η σύνθεση περιλαμβάνει ένα πολυμερές, ένα παράγοντα σκλήρυνσης, ένα σιλάνιο, ένα διαλύτη, με βάση την νάφθα.

Σκοπός σιλανίου Guard

Σιλάνιο Guard WILLSON – υγρό γυαλί της παρούσας, η οποία περιέχει μόνο ένα συστατικό. Τελευταία έκδοση αυτού του στοιχείου αποτελείται από δύο στοιχεία, τα οποία πριν από τη χρήση έπρεπε να ανακατεύουμε. Επιπλέον, η νέα έκδοση του υγρού γυαλιού είναι πολύ φθηνότερη και πιο συμπαγής – συσκευασία του 1 μπορεί να καλύψει το αυτοκίνητο με πολλές στρώσεις

.

Μετά την ανάγνωση, πώς να μιλήσει σχετικά με το προϊόν, δεν είναι δυνατόν να πούμε με ακρίβεια ότι το γυάλισμα και την εφαρμογή βερνικιού χωρίς προβλήματα γίνεται με τα χέρια τους.

Εφαρμόστε υγρό γυαλί Σιλάνιο Guard είναι μόνο για την άμεση σκοπό του, δηλαδή για να διατηρηθεί η φωτεινότητα του χρώματος του σώματος.

Επιπλέον, αυτό το γυαλί έχει σχεδιαστεί για τις ακόλουθες εργασίες:

 • δημιουργήσει ένα φιλμ πολυμερούς, προστατεύουν το αυτοκίνητο από μικρές βλάβες όπως χαραγές και θραύσματα?
 • προστασία από καιρικές μεταβολές που σχετίζονται με το χιόνι και τη βροχή, την πρόληψη της διάβρωσης της μεταλλικής επικαλύψεως του αυτοκινήτου?
 • προστασίας από ουσίες που περιέχουν άλκαλι που χρησιμοποιείται για πλυντήρια ρούχων?
 • η άπωση του νερού από την επιφάνεια του αυτοκινήτου?
 • Ασφάλεια τέλεια φροντίδα του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια του έτους.

σιλανίου Φρουράς δίνει επιφάνειες του σώματος για να συλλέξει τη σκόνη και να ξεθωριάζει στον ήλιο. Αυτό το εργαλείο χειρίζεται ολόκληρο το σώμα, εκτός από την πλαστικά, καουτσούκ, προβολείς και άλλες γυάλινες επιφάνειες.

Προστατευτική επίστρωση Willson σιλανίου Guard χρησιμοποιείται ως επαγγελματικό εργαλείο. Η ουσία αυτή προστατεύει τον οργανισμό τέλεια, δίνει ζωγραφίσει μια τρομερή λάμψη και δίνει μια εγγύηση ότι το αυτοκίνητο θα είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα για να δούμε τέλεια.

Για να αξιολογηθούν τα οφέλη της καινοτομίας στον κόσμο της καινοτομίες, θα πρέπει να αγοράσετε ένα υγρό, Στελκο από Willson και της Πολωνίας τους στο αυτοκίνητο, και στη συνέχεια να δούμε την λάμψη της και την ισχυρή προστασία.

Τα πλεονεκτήματα του υγρού γυαλιού Σιλάνιο Guard

Willson σιλανίου Guard – το εργαλείο που έχει πολλές θετικές πτυχές και το κύριο από αυτά είναι:

 • αναπτύχθηκε από τους καλύτερους Ιάπωνες ειδικοί?
 • όλα τα συστατικά σε ένα σκεύασμα?
 • ένα πακέτο σας επιτρέπει να Πολωνικά μέχρι και 4 οχήματα ή να βάλει τον ίδιο αριθμό στρωμάτων γυάλισμα στο ίδιο μηχάνημα?
 • χρησιμοποιείται για τη διατήρηση της αρχικής, φωτεινά και κορεσμένα χρώματα του σώματος, δίνει μια ακτινοβόλο λάμψη?
 • η επίδραση της ασφάλειας ενός έτους?
 • χρησιμεύει για την απώθηση του νερού από την επιφάνεια?
 • έχει antiemeticescoy ακίνητο?
 • προστατεύει από όλα τα είδη των επιρροών στο περιβάλλον?
 • έχει ένα λειαντικό αποτέλεσμα?
 • μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο, ανεξάρτητα από το χρώμα, κάνει?
 • το εργαλείο είναι μοναδικό, δημοφιλής και με μια λογική τιμή?
 • εξοικονομεί πλυντήρια και μικρές επισκευές?
 • υπάρχει μια απλή και εύκολη στη χρήση στο σπίτι.

Τα αποτελέσματα από τη χρήση σιλανίου Guard

Για να επαληθεύσετε σιλανίου Φρουρά είχε διεξαχθεί πολλές δοκιμές και συλλέγονται πολλά σχόλια έδωσαν ένα θετικό αποτέλεσμα και να επιβεβαιωθεί η αποτελεσματικότητά του, μεταξύ των άλλων αναλόγων. Μετά τη χρήση αυτού του εργαλείου, το σώμα επίστρωση γίνεται όλο σιλικόνης με υψηλό επίπεδο αντοχής. Αυτό σημαίνει ότι το μηχάνημα είναι προστατευμένη από απειλητική μικρές γρατσουνιές που εμφανίζονται όταν το πλύσιμο.

σιλανίου Φρουρά είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την προστασία του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια του έτους. Η χρήση του βοηθά για να εξασφαλίσει την αντοχή και την ποιότητα του αποτελέσματος.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Η χρήση αυτής της ουσίας, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το αυτοκίνητο αποθηκεύονται με ασφάλεια:

 • μετά την επεξεργασία το φάρμακο σώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι σε καθαρή κατάσταση και zagranitsei, εύκολα πλυθούν?
 • κατά τη διάρκεια του έτους, το βερνίκι στο σώμα προστατεύεται από εξωτερικές επιρροές και λάμπει?
 • υγρασία δεν μπορεί να διαπεράσει, και η σκουριά δεν εμφανίζεται?
 • διεργασία το σώμα σημαίνει ότι μπορείτε να τηρήσει μια ομαλή προστατευτικό στρώμα?
 • οποιαδήποτε μόλυνση γρήγορα κυλήσει και να αφήσετε το αυτοκίνητο καθαρό?
 • ανθεκτικό κάλυμμα, ενισχυμένο κονσέρβες επικάλυψη οξειδίου του πυριτίου και προστατεύει ενάντια διαζύγιο, απωθεί το νερό, να διατηρούν το χρώμα και απόχρωση.

Οδηγίες Willson σιλανίου Guard

Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη χρήση των κεφαλαίων και γι ‘αυτό θα πρέπει να μελετήσουν το εγχειρίδιο που συνοδεύει τη συσκευή.

για να ξεκινήσει επιλέξει ένα μέρος όπου δεν υπάρχει άμεση ηλιακή ακτινοβολία και τη σκόνη. Πλυντήριο αυτοκινήτων (σίγουρα αφαιρεθεί το λίπος), ξηραίνεται. Τα μέσα που εφαρμόζονται στο σφουγγάρι και μπορείτε να ξεκινήσετε το γυάλισμα του αυτοκινήτου. Μετά την επέμβαση θα πρέπει να περιμένετε περίπου 10 λεπτά και στη συνέχεια σκουπίστε το αυτοκίνητο με μια πετσέτα και της Πολωνίας σε μια λάμψη, αλλά θα πρέπει να γίνει χωρίς ισχυρή πίεση.

Μετά από 60 λεπτά, εάν είναι επιθυμητό, ​​εφαρμόστε ένα νέο στρώμα για ενισχυμένη προστασία, ώστε να μπορείτε να κάνετε έως και 4 φορές.

Προφυλάξεις και αποχρώσεις σιλανίου Φρουράς

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Όπως κάθε εργαλείο, προστασία salanova Willson σιλανίου Φρουρά έχει τις κατευθυντήριες γραμμές που πρέπει να τηρούνται, και τις αποχρώσεις που θα πρέπει να γνωρίζετε:

 1. Ανάλογα με το πόσα στρώματα εφαρμόζονται και έτσι θα στεγνώσει το γυάλισμα: στίλβωση 2 – μισής ημέρας? 3-4 – 24 ώρα? 5 έως 2 ημέρες. Όμως, η μέγιστη υδρόφοβο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται όταν επιβάλλεται στον αυτόματο υγρό έως και 4 φορές.
 2. Για να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση χρειάζεται 1 φορά το μήνα για να πλύνετε στο νεροχύτη.
 3. Το προϊόν είναι κατάλληλο για πέντε έτη από την ημερομηνία έκδοσής τους.
 4. Εάν στίλβωση μηχανή, σφουγγάρι πέφτει έξω και πέφτει στο έδαφος, επικαλυμμένα με υγρό γυαλί, θα πρέπει να πεταχτούν έξω εξαιτίας του παγιδευμένου σκόνης και βρωμιάς μπορούν να χαράξουν την επιφάνεια του σώματος.
 5. Σε υψηλές κρύο και ισχυροί άνεμοι είναι καλύτερα να απέχουν από τη διαδικασία.
 6. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί κατά την εργασία με την ουσία και να μην αφήσουμε το κερί να μπει στα μάτια ή το στόμα. Αλλά αν αυτό συμβεί, τότε, πρέπει επειγόντως να πλύνετε το μέρος όπου το υγρό χτύπησε το ποτήρι με καθαρό νερό.
 7. Για να λειτουργήσει θα πρέπει να φορούν γάντια και μάσκα.
 8. Ένα μέρος όπου γυαλισμένο αυτοκίνητα, πρέπει να αερίζεται καλά, καθώς το εργαλείο μπορεί να δηλητηριάσει ή να προκαλέσει σοβαρή ζάλη. Αν συμβεί αυτό, είναι καλύτερο να πάει στο γιατρό και να δοκιμαστεί.
 9. ποτήρι υγρό θα πρέπει να φυλάσσονται μακριά από τη φωτιά και μακριά από παιδιά, σε θερμοκρασίες έως και 40 βαθμούς Κελσίου.
 10. Το εργαλείο πρέπει να είναι σε όρθια θέση και πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε να μην παγώσει.
 11. Εάν το εργαλείο είναι τυπωμένο, δεν είναι απαραίτητο να κρατήσει πολύ, καθώς η αυτοψία αρχίζει να προκαλεί μια χημική αντίδραση και ποτέ δεν μπορεί να σταματήσει, ακόμα και αν κλείσετε την ουσία καπάκι.
 12. Όταν το έργο ολοκληρωθεί, θα πρέπει να διεξάγει τη διάθεση των υπολοίπων των γυαλίζει από τη συσκευασία.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...