Ομορφιά

Titan Gel για να αυξήσει την αξιοπρέπεια της γνώμης σχετικά με την κρέμα για άντρες

Titan Gel για να αυξήσει την αξιοπρέπεια της γνώμης σχετικά με την κρέμα για άντρες

Αυτή είναι η ιστορία ενός άνδρα με ένα μικρό πέος που δεν ήθελε να δεχτεί τη φυσιολογία του. Λοιπόν, δεν έχω δοκιμάσει τίποτα κατά τη διάρκεια των φράσεων όπως “ήλιος, και το αποκαλώ μέλος”, τότε, και απογοητεύει ήσυχα σαν αρκούδα. Έτσι, σε κανονική κατάσταση, ανυψώστε 10 cm και 12 cm. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ?
Τώρα κανένας από εσάς (άνδρες, σας απευθύνω έκκληση) δεν έχει κάποια ερώτηση γιατί να αυξήσει το πέος του. Το ίδιο σεξουαλικό όργανο μπορεί να εκπληρωθεί τόσο από παραμύθια και όχι μόνο από την πραγματικότητα. Κοιτάζοντας το μέλλον (δεν είμαι πρωταθλητής ίντριγκας), μπορώ να πω ότι ήταν ένα εργαλείο που με βοήθησε. Ήταν 6 μήνες ένταση, αλλά 16 εκατοστά στέκεται στη θέση μπορεί να ονομαστεί μια άνευ όρων νίκη. Δεν είναι μόνο η άποψή μου. Ο στρατιωτικός μου φίλος (Ω, πώς χρειαζόμαστε τη στήριξη των γυναικών!) Με πήρε όλη τη διαδρομή. Και για να είμαι ειλικρινής, αν δεν ήταν για την επιμονή της, θα είχα ρίξει τα πάντα εκατοντάδες φορές. Αλλά όλα αυτά με τη σειρά του.
Έχω προσεγγίσει το ζήτημα εποικοδομητικά. Πριν μεγαλώσετε, πρέπει να ξέρετε γιατί, κατ ‘αρχήν, είναι δυνατό να αλλάξετε το μήκος και την περιφέρεια του πέους σας. Οι μύες που μπορούν να γεμιστούν σε αυτό το όργανο καλούνται. Τι είναι αυτό?
Żel dla mężczyzn

Εξετάζουμε τη δομή και τη διαδικασία κατασκευής του φαλλού.

Το πηνίο τρέχει μέσα από το μέσον του πέους, το οποίο προστατεύει το σπογγώδες σώμα. Αυτό είναι το ίδιο με το πέος. Κατά μήκος της άκρης του κορμού, δύο σπηλαιώδη και σπηλαιώδη σώματα περνούν παράλληλα με το σπογγώδες σώμα. Έχουν μια κυτταρική δομή που σχηματίζεται από ένα πυκνό περίβλημα albuginea. Όλοι αυτοί οι «πλούτοι» περιλαμβάνουν ένα λεπτό στρώμα λίπους, δέρματος και επιδερμίδας. Όταν ο εγκέφαλος οδηγεί κάτω από την επίδραση της οσμής του αρώματος, το γέλιο, το σάλιο γεύσης, το άγγιγμα της γυμνότητας και τις ερωτικές φαντασιώσεις, δίνει «παραγγελίες» και σπέρματα κυττάρων αίματος και το σπογγώδες σώμα αναπτύσσεται σημαντικά. Ταυτόχρονα, επικαλύπτονται εκροές φλεβικού αίματος. Το πέος γίνεται μακρύτερο και αυξάνεται σε όγκο.
Έτσι η δύναμη είναι ξεκάθαρη. Τώρα η ισχύς αυξάνεται. Η ελαστική albuginea, η οποία αποτελείται από κύτταρα, έχει τη δυνατότητα να τεντωθεί. Αυτή η ικανότητα χρησιμοποιείται και τεχνική Jelqing ανεμιστήρων, χρησιμοποιώντας ως πρόσθετο για την αύξηση της αντοχής του πηκτώματος. Δεν υπάρχουν κριτικές που μπορείτε να πάρετε με τη συνήθη βαζελίνη ή κρέμα, αλλά τι γίνεται αν δεν είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο;
Επομένως, η σαφής προτίμηση δεν ήταν η αναζήτηση διαφημιστικών προσφορών και η ανάγνωση σχολίων σε φόρουμ. Φαρμακεία δεν το βλέπουν – τους αρέσει το προϊόν, κατά τη γνώμη μου, δεν διαρκεί. Αγοράστηκε από Titan Gel. Φυσικά υπήρξαν περιπτώσεις όπου οι χρήστες εξέφρασαν αρνητική γνώμη και αρνητική γνώμη για ένα φάρμακο, αλλά η κριτική τους ήταν αργή και εποικοδομητική απέναντί μου.
Πριν αρχίσετε να πειραματίζετε με τον αδερφό μου, έχουμε ελέγξει όλες τις προτεινόμενες επιλογές για τη διεύρυνση του πέους. Περιγράψτε τον εαυτό σας, δεν θα πείτε απλώς γιατί απομακρύνεστε από αυτούς.

Όταν κοίταξα το δρόμο και τι βγήκε.

 1. Γκρεμός. Η τιμή είχε ως αποτέλεσμα σοκ και το ποσοστό των επιπλοκών ήταν ειλικρινά φοβισμένο. Από τους 10 ερωτηθέντες, 3 ήταν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, ακόμη και με δύο δυνατότητες υποβάθμισης και ακόμη και ένα άτομο αύξησε κάποια λοίμωξη και μεγάλη θεραπεία.
 2. ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ. Εάν το έργο περάσει, ο μόνος μόνιμος εταίρος. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, “Αγαπώντας, έχω μια στιγμή καθορισμένης ιδιότητας μέλους”. Και όμως η θέα των πραγματικών χρηστών – μην αγοράσετε μια αντλία κατασκευασμένη από σκοτεινό αδιαφανές υλικό. Ο καλύτερος άνθρωπος πρέπει να δει και να παρακολουθεί την κατάστασή του, στη συνέχεια τραβήξτε τον έξω με την αντλία και έχει μπλε και δεν αναπνέει.
 3. Ekstander. Υπάρχει ένα ανέκδοτο σχετικά με αυτό. Ο άνθρωπος έχει προβλήματα δύναμης. Η γυναίκα μου λέει: “Είσαι μέλος δύο μολύβια και είσαι επιτυχής.” Το φύλο είναι ακόμα στην κατοχή. Μετά από τη φιλία μιλούν τα χείλη των ποδιών όλων των ειδών – τόσο μικρά όσο και καμπύλες, αλλά για να τερματιστεί η ολίσθηση των αγώνων για πρώτη φορά “Αλλά σοβαρά, ενώ φορούμε το οικοσύστημα, ειδικά τα μοντέλα remeshkovyh και loop σχετικά υψηλά κίνδυνος τραυματισμού. Και όμως, και αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, με βάση τα μέλη της εξτρεμιστικής διαδικασίας είναι πολύ παρόμοια με τη μέθοδο της μεσαιωνικής ισπανικής έρευνας – “παπουτσιών” κ.λπ …
 4. Αλοιφές και κρέμες. Είναι πολύ απλό. Υπάρχει ένα κρεμώδες γράσο. Είναι ένα κοινό στενό γράσο που μυρίζει ωραία, απορροφά άσχημα, προστατεύει από την τριβή και την ταλαιπωρία. Και υπάρχουν κρέμες που ο κατασκευαστής προσθέτει αφροδισιακά, αντιοξειδωτικά και συντηρητικά. Αυξάνουν συνεχώς τη ροή του αίματος στο πέος και διευκολύνουν τη διαδικασία του Jelko. Η αποτελεσματικότητά τους εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τη σύνθεση. Δεδομένου ότι χρησιμοποιείται μόνο Titan Gel, και στη συνέχεια θα γράψω για τη σύνθεσή του.

Σύνθεση του Titan Gel τζελ διεύρυνσης πέους μου

 • Κορεατικό γορίικα. Περιέχει φλαβονολίνη, icariin, η οποία αυξάνει τη σεξουαλική αποτελεσματικότητα (αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης).
 • Περού Maca. Λαχανικά από τη Νότια Αμερική, το γούστο μας είναι σαν τα ραπάνια. Πάνω από τον ωκεανό, προστίθεται στη ζωοτροφή των αμνών και των αιγών, όπου αρμόζει ζευγάρωμα. Το θηρίο έρχεται στην έκσταση και η γονιμότητα του ποδιού ανεβαίνει γρήγορα.
 • Σπαθιά και λειχήνες. Το έλαιο από αυτά τα φυτά μειώνει τη φλεγμονή και σκοτώνει τους παθογόνους παράγοντες. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η άσκηση Jelqing, μπορείτε να φέρετε μερικά πράγματα μέσα από την ουρήθρα. Αυτά τα συστατικά λειτουργούν ως αντισηπτικά και καταστρέφουν τους μικροοργανισμούς “κατά την προσέγγιση”.
 • Υδρόλυμα κολλαγόνου και πρωτεΐνης σίτου. Βελτιώνει το δέρμα, μαλακώνει και ενυδατώνει.

Το Titan Gel περιέχει μερικά άλλα συστατικά, αλλά η γενική έννοια είναι αφροδισιακό, αντιφλεγμονώδες και καταπραϋντικό. Όλα φυσικά, χωρίς ψωμάκια ή αλλεργίες. Εάν έχουμε ήδη αποφασίσει στο δρόμο μου, θα πρέπει να …

 • για να αγοράσετε Titan Gel.
 • Να είστε βέβαιος να κυριαρχήσει την τεχνική.

Αγοράστε Titan Gel

Πρέπει να πω ότι πριν από ένα χρόνο είχα πρόβλημα με την αγορά του Titan Gel στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή:
Διεύθυνση εμπιστευμένη στο κατάστημα μου
Εργάστηκαν μόνο με πραγματικούς χονδρεμπόρους, δηλαδή ασθενείς όπως εγώ, έπρεπε να ψάξουν για πωλητές. Με την ευκαιρία, κατά την αναζήτηση διαπίστωσα ότι στα φαρμακεία δεν είναι ακριβώς όπως στο Αμαζόνιο, όπου ήμουν συχνός επισκέπτης, που πωλούσε κάποιες ανοησίες στο κόκκινο πεδίο. Αλλά η τύχη μου είναι τώρα μια κατασκευαστική εταιρεία που αποφάσισε να αγκαλιάσει και να λιανική. Ένας διευθυντής εξήγησε τον λόγο: «Όσο περισσότεροι διαμεσολαβητές περάσουν καλά, τόσο πιο ψευδείς θα φθάσουν στον καταναλωτή. Αυτό το Titan Gel πωλείται με μαύρο χρώμα, το πακέτο είναι επίσης μαύρο και εμείς στο κουτί υπάρχουν εικόνες κρέμας σε λευκό ή κόκκινο το χρώμα των σωλήνων και να επισυνάπτονται σε αυτές τις κακές αντιδράσεις των ανθρώπων.Για να ελαχιστοποιήσουμε την παραχάραξη, άρχισα να πωλούμε ζελέ όχι μόνο χονδρικής αλλά και μεμονωμένα.
Σχέδιο δράσης:

 1. Διατηρούμε το αίτημα στη θέση που καθορίζει το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου της επαφής.
 2. Μιλάμε στο διευθυντή του τηλεφώνου για περισσότερες λεπτομέρειες.
 3. Διατηρούμε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση για να παρακολουθήσουμε την κατάσταση της παραγγελίας σας και να λάβουμε μέρος στη δράση “Titan Gel για μισή τιμή”.
 4. Παίρνουμε κρέμα με ταχυδρομείο ή ταχυδρομείο.

Τώρα το πιο σημαντικό πράγμα είναι πώς να συνδυάσετε το τζελ με την τεχνική της διεύρυνσης του πέους.

Πώς λειτουργεί;

Jelq ή Jelqing – ένα σύστημα ασκήσεων που στοχεύουν στην τάνυση του σπηλαιώδους στοιχείου του σπηλαιώδους σώματος, συστηματικά αυξάνουν τη ροή του αίματος στον αντιστροφέα. Αυτή είναι η επίσημη σήμανση τεχνικής “αρμέγματος”. Ως αποτέλεσμα, ο δρόμος θα εξαρτηθεί από δύο πράγματα – πόσο συχνά μπορείτε να αυνανίζεστε και λίγη λίπανση ενώ χρησιμοποιείτε. Λεπτομερείς οδηγίες παρέχονται παρακάτω.

Το πρώτο βήμα μπορεί να παραλειφθεί, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητο να προσαρμοστεί στη διαδικασία.

 • Τυλίξτε το πέος σε μια πετσέτα εμποτισμένη σε ζεστό νερό. Αποθηκεύστε το μηδέν μέχρι να κρυώσει. Σκουπίστε.
 • Χρησιμοποιήστε γενναιόδωρα την κρέμα στο όπλο του Titan Gel από τη βάση στο κεφάλι. Χωρίς το αφροδισιακό, θα είναι σε μια δύσκολη κατάσταση – η στύση είναι αδύναμη και τα αποτυπώματα στο πέος δεν θα διακοσμήσουν.
 • Παρακαλούμε ανήκετε στο ‘μισό spread’.
 • Εντάξει πιάζει τη λαβή του κορμού (ο αντίχειρας και το δείκτη προσπαθώντας να συνδέσει το ντόνατς) και αρχίζει να κινείται από το κάτω μέρος στο κεφάλι. Η λαβή πρέπει να είναι αρκετά δυνατή ώστε να συγκρατεί το αίμα στο ρεύμα. Όταν φτάσετε στο κεφάλι, αλλάξτε τα χέρια σας και επαναλάβετε την κίνηση.
 • Αν το Titan Gel απορροφηθεί γρήγορα, πρέπει να ενημερωθεί. Το χέρι πρέπει να γλιστρήσει κατά τη διάρκεια της άσκησης.
 • Οι καθημερινές συνεδρίες πραγματοποιούνται στο εξής επίπεδο: – 1 εβδομάδα: από 200 έως 300 μετακινήσεις. – Εβδομάδα 2: 300 έως 500 – Εβδομάδα 3: 500 και άνω. – Ιδ.
 • Εάν το δέρμα γίνει πολύ ευαίσθητο, συνιστώ να κάνετε ένα διάλειμμα.

Εδώ, ίσως, και όλα όσα ήθελα να πω. Τέλος, συνιστάται να αποφύγετε το ξηρό JELKA. Υψηλής ποιότητας γράσο (Titan Gel στην περίπτωσή μου) βοηθά στην πρόληψη των ραγάδων, κόκκινων λεκέδων από σπασμένα τριχοειδή αγγεία και πρήξιμο. Ιδιαίτερα προχωρημένοι άντρες, εκείνοι που χρησιμοποίησαν τον ισχυρισμό ότι η κρέμα λειτουργεί σαν συνηθισμένο γράσο. Αλήθεια ή εξαπάτηση, ο Θεός ξέρει. Κατά τη γνώμη μου, είναι απαραίτητο να προσπαθήσουμε ή να μην γνωρίζουμε. Το Titan Gel είναι ένα ιδανικό μέρος για μια υγρή Jelka, αλλά που είπε ότι δεν μπορείτε να “τραβήξετε” τις στύσεις πριν από την οικειότητα, οι αφροδισιακοί είναι επίσης μέρος ……………… ………………………………………….. ………………………………………….. ……………………………….

Κατηγορία: Πολωνικά

(192Ψήφοι, μέσος όρος:4,79από 5)
Φόρτωση.

Ricerca:

Ψάχνω για:Ψάξιμο

Κατηγορίες:

 • Αλβανός
 • Βεγγάλη
 • Βούλγαρος
 • Απλοποιημένα Κινέζικα)
 • Κροατία
 • Βοημία
 • Ολλανδός
 • Αγγλικά
 • Εσθονικά
 • φινλανδικός
 • γαλλική γλώσσα
 • Γεωργιανός
 • Γερμανός
 • Ελληνικά
 • Χίντι
 • ουγγρικός
 • Ινδονήσιος
 • ιταλικός
 • Ιάβα
 • Καζακστάν
 • κορεάτης
 • Κιργκιζ
 • Λετονίας
 • Λιθουανικά
 • Μακεδόνας
 • Malay
 • Νορβηγός
 • Φιλιππίνων
 • Στίλβωση
 • Πορτογαλικά
 • ρουμανικός
 • Ρωσική
 • Σέρβος
 • Σλοβάκος
 • Σλοβενικά
 • Ισπανικά
 • Ταϊλάνδη
 • Βιετναμέζοι

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *