Υγεία

Titan Gel Χρυσό – ένας μεγάλος παράγοντας διεύρυνσης πέους, η δοκιμή μου!

Titan Gel Χρυσό – ένας μεγάλος παράγοντας διεύρυνσης πέους, η δοκιμή μου!

Opakowanie Titan GelΘα ήθελα να μιλήσω για την εμπειρία μου με το “Titan Gel”, το οποίο χρησιμοποίησα και δοκιμάσαμε τις τελευταίες εβδομάδες για να διευρύνω το πέος μου. Ίσως θα μπορέσω να δώσω στους άλλους άνδρες σημαντικές συμβουλές που θα επηρεάσουν την ερωτική τους ζωή και θα τους βελτιώσουν.

1. Ποιος είμαι εγώ;

Πρώτα απ ‘όλα, είμαι σύντομος για τον εαυτό μου: είμαι 32 ετών και δουλεύω στη σχολική βιομηχανία, είμαι σε μια ελεύθερη σχέση με τη φίλη μου (είναι 28 ετών και σύμβουλος πρόσληψης) και μέχρι στιγμής, m σε καλή υγεία (εκτός από έναν σκληρό αλλεργικό πυρετό). Προσδίδω σημασία στη ισορροπημένη διατροφή και στα μέτρια επίπεδα του αθλητισμού (μπάντμιντον, ποδηλασία). Στην πραγματικότητα, είμαι υπερήφανος για το σώμα μου – εκτός από το μέγεθος του πέους μου, το οποίο σε μια κατάσταση ανέγερσης θα μπορούσε να ήταν μερικά εκατοστά περισσότερο. Ήδη στη νεολαία μου είχα ένα πρόβλημα με τη σύγκριση του πέους μου και υπέφερα από αυτό.Πριν από τη χρήση του Titan Gel, κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, το πέος μου ήταν 12,5 εκατοστά, οπότε δεν είχα πολλά να καυχηθώ μπροστά στη φίλη μου.

2. Τι είναι Titan Gel;

Κατά λάθος, βρήκα το Titan Gel στο Διαδίκτυο, το οποίο υποσχέθηκε να επεκτείνει το πέος κατά λίγα εκατοστά. Φυσικά, αυτό αμέσως προκάλεσε την περιέργειά μου, ειδικά όταν διάβασα τι τον έκανε διαφορετικό: …

 • περιέχει μόνο τα φυσικά συστατικά (που αναφέρονται στο σημείο 6)
 • χωρίς πρόσθετα, χωρίς χημικές ουσίες
 • Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β και Ε, ειδικότερα:
 • ενισχύει τη λίμπιντο, αυξάνοντας έτσι την ένταση της εμπειρίας και τη διάρκεια της σχέσης

Δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό να αγοράσω. Ταυτόχρονα, είχα τις πιο τρελές φαντασιώσεις όταν σκεφτόμουν τη μελλοντική μας ερωτική ζωή.

3. Πώς χρησιμοποιείται το Titan Gel;

Μετά την αγορά, κάθε φορά μετά το ντους, έβαλα ένα λεπτό στρώμα Titan Gel στο πέος και το τρίβω, το οποίο με ενθουσίασε για πρώτη φορά. Επιπλέον, μισή ώρα πριν από την έναρξη του προ-παιχνιδιού, έκανα ξανά μασάζ στο Titan Gel, η φίλη μου ήθελε επίσης να βάλει το χέρι της πάνω της. Φυσικά, η μικρή μου πήρε γρήγορα μια όρθια στάση, στην αμοιβαία χαρά μας.
Τα φυσικά συστατικά κάνουν το Titan Gel επίσης ένα εξαιρετικό λιπαντικό, το οποίο εξαλείφει την ανάγκη για μια επιπλέον κρέμα. Έχω την εντύπωση ότι η χρήση του Titan Gel έχει βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και έχει ως αποτέλεσμα την εκτόξευση πρόσθετης τεστοστερόνης.Το πέος μου έφτασε σε ένα νέο επίπεδο σκληρότητας και το βελανίδι είναι περήφανο για το νέο του μέγεθος.

4. Ποια είναι η λειτουργία του Titan Gel;

Αντέδρασα πολύ καλά και γρήγορα στο Titan Gel και παρατήρησα τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • την ανάπτυξη λίμπιντο, ημέρες χωρίς πολλές σχέσεις έχουν γίνει σπάνια
 • μεγαλύτερη επιθυμία στην φίλη μου (παραθέτω: “wow, είναι τώρα πολύ μεγαλύτερο και σκληρότερο, p ** rz me”)
 • μακρύτερες σχέσεις και οργασμούς, τόσο μαζί της όσο και μαζί μου,
 • Για την απεριόριστη χαρά μου, το πέος μου έχει αυξηθεί σταδιακά
Ιδιαίτερα το τελευταίο σημείο ήταν συναρπαστικό για μένα:Θα μπορούσα να δω πόσο το πέος μου ήταν μεγαλύτερο, όταν ήμουν σε θέση να μετακινήσετε τη μετρική ταινία προς τα εμπρός μέσα σε λίγες μέρες και εβδομάδες. Εν τω μεταξύ έφθασα 15,5 cm (ξεκινώντας από 12,5 cm) και νομίζω ότι αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας.

Η διεύρυνση του πέους και η ενίσχυση της στύσης οδήγησαν στο γεγονός ότι παραιτήσαμε από το προγενέστερα προτιμώμενο στοματικό σεξ και δονητή (γιατί τώρα;) και επέστρεψαν στις κλασικές σχέσεις και θέσεις στον αναβάτη, συνήθως αρκετές φορές την ημέρα. Διάβασα ότι τα αποτελέσματα διαρκούν από 3 έως 6 μήνες. τότε μπορείτε να εφαρμόσετε ξανά το προϊόν. Θα το κάνω φυσικά.

5. Εμπειρίες άλλων χρηστών με Titan Gel.

Φυσικά, αναρωτιόμουν αν άλλοι άνδρες είχαν παρόμοιες, θετικές εμπειρίες και έψαχνα για πληροφορίες στο Διαδίκτυο. Γρήγορα αποδείχτηκε ότι δεν ήμουν ο μόνος που προηγουμένως ήταν δυσαρεστημένος με την αρσενική υπερηφάνεια του. Το μέγεθος του πέους δεν μπορεί να εκπαιδευτεί σαν μυ, παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιείται συχνά. Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με απόψεις ανδρών (και γυναικών!) Που επαίνεσαν και επιβεβαίωσαν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Αν οι απόψεις αντιστοιχούν στην πραγματική κατάσταση, κάποιοι έχουν επιτύχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά τη διεύρυνση του πέους και τη στυτική δυσλειτουργία. Ίσως θα μπορέσω επίσης να επιτύχω περαιτέρω ανάπτυξη (βλ. Παραπάνω).

6. Τύπος και εξαρτήματα.

Τα ακριβή στοιχεία και οι διαστάσεις καλύπτονται από το εμπορικό απόρρητο του κατασκευαστή και δεν δημοσιοποιούνται. Από την άλλη πλευρά, βεβαίως, είμαι καθησυχασμένος από τον μεγάλο αριθμό θετικών απόψεων σχετικά με το προϊόν. Κάτι που λειτουργεί τόσο καλά για πολλούς άλλους δεν μπορεί να είναι λάθος.
Ξέρω τα πιο σημαντικά συστατικά και είναι:

 • epimedium – φυτό που διεγείρει το πέος
 • matzo για την ενέργεια και τη ζωτικότητα
 • χυμό λειχήνων – ενίσχυση της ροής του αίματος, προκαλώντας έτσι αύξηση πέους
 • γαϊδουράγκαθο – προάγοντας την απελευθέρωση της σεξουαλικής ορμόνης, της τεστοστερόνης
 • υδρόλυμα πρωτεϊνών – βελτιώνει την ευαισθησία και την ανάπτυξη του πέους

7. Πατήστε.

Οι θετικές απόψεις για το προϊόν εκφράστηκαν επίσης σε γνωστά περιοδικά, όπως το GQ, η υγεία των ανδρών ή το Playboy. Έχει αναφερθεί σαφώς ότι το Titan Gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε άνδρες όλων των ηλικιών. Αυτό ισχύει τόσο για τη βελτίωση της ισχύος όσο και για την αντοχή και την ανάπτυξη του πέους. Χάρη στην ενίσχυση του πέους, γίνεται και ένας παρακινημένος και χαϊδεμένος σύντροφος και η ερωτική ζωή παίρνει μια εντελώς διαφορετική διάσταση.
Αλλά ας μην εξαπατήσουμε τους εαυτούς μας:σε κάποιο σημείο, φυσικά εμφανίζεται επίσης ένα μεμονωμένο εμπόδιο ηλικίας. Η βιολογία δεν μπορεί να είναι εντελώς ξεπερασμένη.

8. Ερωτηματολόγιο: Ποιο θα πρέπει να είναι το μήκος του πέους;

Μετά από την αναζήτησή μου ήρθε σε μια μελέτη στην οποία ανέλυσα το ιδανικό μέγεθος του πέους. Έχω βρει, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία, τα οποία μου φαίνονται εντυπωσιακά και ανησυχητικά. Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να χρησιμοποιήσετε το Titan Gel …………………………………… ………………………………………….. …………………………

9. Παραγγείλετε ένα προϊόν Titan Gel.

Το πρωτότυπο Titan Gel μπορεί να παραγγελθεί διακριτικά μέσω αυτού του επίσημου ιστότοπου (θα πρέπει να παραγγελθεί μόνο με αυτόν τον τρόπο, καθώς υπάρχουν πολλά πλαστά στην κυκλοφορία!). Το Titan Gel ήταν γνωστό και χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

10. Η γνώμη μου σχετικά με το Titan Gel.

Σας συνιστώ να αγοράζει ο καθένας Titan Gel και να ενισχύει την ισχύ του. Προτιμώ αυτό το τζελ σε άλλα προϊόντα όπως το Viagra, αν και δεν τα γνωρίζω από τη δική μου εμπειρία. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι το Titan Gel όχι μόνο ενισχύει τη λίμπιντο, αλλά και σας επιτρέπει να αυξήσετε το μήκος του πέους κατά μερικά εκατοστά. Βεβαίως, η δράση της γέλης εξαρτάται επίσης από διάφορους παράγοντες όπως η ηλικία, το άγχος και οι ασθένειες.
Σε κάθε περίπτωση, λειτούργησε βέλτιστα για μένα και δεν θέλω να το εγκαταλείψω πια – και η φίλη μου δεν χρειάζεται να ερωτηθεί καθόλου για αυτό – ανυπομονούμε να πλησιάσουμε το

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *