Varius Plus - πού να αγοράσουν το φθηνότερο, πώς λειτουργεί;
Υγεία

Varius Plus – πού να αγοράσουν το φθηνότερο, πώς λειτουργεί;

Κιρσοί, μία από τις πιο κοινές ασθένειες φλεβικό σύστημα,

το οποίο είναι πιο συχνά διαγιγνώσκεται σε γυναίκες, σπάνια στους άνδρες. Με την ανάπτυξη των κιρσών αποτελεί παραβίαση της ροής του αίματος, η οποία οδηγεί σε αύξηση της επιπολής ή εν τω βάθει φλέβες. Βασικά, η ασθένεια επηρεάζει τις φλέβες των κάτω άκρων και σπανίως οι

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

φλέβες του τα χέρια, στη βουβωνική χώρα ή σε άλλα μέρη του σώματος. Νωρίς στην ανάπτυξη της νόσου σχεδόν αόρατο. Η γυναίκα μπορεί να παραπονούνται για πόνο και αίσθημα βάρους στα πόδια, που εντείνεται από το τέλος της ημέρας. Καθώς η εξέλιξη της νόσου, η κλινική γίνεται πιο έντονη, τα πόδια οίδημα, ευρυαγγείες, πόνο και δυσφορία στα πόδια αυξάνεται. Για τη θεραπεία κιρσών πρέπει, υπό την επίβλεψη ενός γιατρού phlebologist, αλλά πολλοί προτιμούν να αγοράζουν διάφορες αλοιφές, κρέμες που υπόσχονται άμεσα αποτελέσματα. Όπως δείχνει η πρακτική, η αυτοθεραπεία δεν φέρνουν πάντα θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όταν το άτομο πήρε το λάθος θεραπεία ή η ασθένεια έχει προχωρήσει πάρα πολύ.

Varius Plus επίσημη σελίδα

Η φαρμακολογική βιομηχανία προσφέρει επίσης μια μεγάλη σειρά από προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να μειώσει ή να απαλλαγούμε από τα συμπτώματα των κιρσών. Παράγεται φάρμακα όπως υπό τη μορφή καψουλών, δισκίων για εσωτερική χρήση και η μορφή των αλοιφής, γέλης για εξωτερική χρήση μόνο. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν για ιατρικά σκευάσματα σε μια φυσική βάση, αλλά πολλοί γιατροί είναι της γνώμης ότι τέτοια φάρμακα θα βοηθήσει μόνο στην πρώιμη ανάπτυξη της νόσου ή μπορεί να είναι μέρος της κύριας αγωγής. Ένα από τα κοινά φάρμακα που υπόσχεται να απαλλαγούμε από τα συμπτώματα των κιρσών θεωρείται antivarikozny πήκτωμα Varius Plus , η οποία με τη σύνθεσή του περιέχει φυσικά συστατικά της φυτικής και ζωικής προέλευσης. Όπως υποδεικνύεται από τις οδηγίες στο φάρμακο, πήκτωμα Varius Plus όχι μόνο τη θεραπεία κιρσών αλλά εμποδίζει επίσης επανάληψή της. σχόλια των χρηστών για την προετοιμασία της πιο διαφορετικές, αλλά ως επί το πλείστον πολλοί έχουν σημειώσει την επίδραση της γέλης για τα πρώτα στάδια της νόσου.

Η περιγραφή του φαρμάκου Varius Plus

Varius Plus κιρσώδεις φλέβες γέλη είναι ένα φάρμακο

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

που παράγεται στη Ρωσία, η οποία έχει ως στόχο να βελτιώσει την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων, ομαλοποίηση της φλεβικής ροής αίματος. Η εφαρμογή της γέλης σας επιτρέπει να γρήγορα να απαλλαγούμε από τις εκδηλώσεις των κιρσών, για την ανακούφιση του πόνου στα πόδια, πρήξιμο, κράμπες και μούδιασμα. Μια μοναδική σύνθεση από φυσικά συστατικά επιτρέπει τη χρήση του φαρμάκου είναι όχι μόνο θεραπευτική, αλλά και προληπτικούς σκοπούς. Το φάρμακο είναι στην αγορά σχετικά πρόσφατα, αλλά έχει ήδη αποκτήσει δημοτικότητα μεταξύ των ανθρώπων που πάσχουν από φλεβίτιδα. Το πλεονέκτημα αυτού του φαρμάκου είναι καλή ανοχή του, έλλειψη αντενδείξεις και η δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα. Σύμφωνα με τις οδηγίες, αυτό το φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε στάδιο της νόσου, αλλά ως

τις αξιολογήσεις για το φάρμακο, γέλη Varius Plus αποτελεσματικό μόνο στα αρχικά στάδια.

Gel είναι η πιο πρόσφατη εξέλιξη των Ρώσων επιστημόνων. Gel Varius Plus , ένα από τα λίγα φάρμακα φυτικής προέλευσης, η οποία πέρασε με επιτυχία μια σειρά από κλινικές μελέτες, έχει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας, τα οποία επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου για την καταπολέμηση των κιρσών. Η εφαρμογή της γέλης επιτρέπει να παρέχουν όχι μόνο ιατρικές αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα.

Η εφαρμογή του θα επιτρέψει να απαλλαγούμε από «ευρυαγγείες» στα πόδια, στην ομαλοποίηση της λειτουργίας των αιμοφόρων αγγείων και των φλεβών, βελτιώνοντας έτσι την εμφάνιση των ποδιών σας.

Ιδιότητες

Χάρη στη μοναδική του σύνθεση, γέλης Varius Plus έχει τις ακόλουθες θεραπευτικές ιδιότητες:

 1. ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία και τα τριχοειδή αγγεία.
 2. Εξαλείφει πρήξιμο και μελάνιασμα του δέρματος στα πόδια.
 3. Ανακουφίζει τον πόνο στα πόδια.
 4. Εξαλείφει κράμπες, φαγούρα στο δέρμα.
 5. Αποκαθίσταται η ροή του αίματος.
 6. Επαναφέρει τη λειτουργία των βαλβίδων.
 7. Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

  OL>

  Ο μηχανισμός δράσης της γέλης βοηθά στην εξάλειψη της φλεγμονής, ομαλοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος, να βελτιώσει τη λειτουργία του φλεβικού συστήματος. Η χρήση του φαρμάκου εξαλείφει την κυάνωση των ποδιών, για τη μείωση επιφανειακές φλέβες.

  Η εντολή προς το φάρμακο διαβεβαιώνει ότι η θεραπευτική επίδραση του φαρμάκου αρχίζει αμέσως μετά την πρώτη εφαρμογή, αλλά σύμφωνα με αξιολογήσεις δεν είναι τόσο. Πολλοί υποστηρίζουν ότι το φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί όχι νωρίτερα από ό, τι σε 2 εβδομάδες από την τακτική χρήση, ενώ άλλοι παρατηρήσει βελτιώσεις από το φάρμακο, μόνο στο τέλος του μαθήματος, το οποίο ανέρχεται σε 1 μήνα. Μερικοί γιατροί οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι με το gel Varius Plus και δεν ισχυρίζεται ότι για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τουλάχιστον 3 μήνες. Μακροχρόνια επίδραση του φαρμάκου μπορεί να αποδοθεί σε φυσικές σύνθεσή του. Γι ‘αυτό, αν κάποιος αποφασίσει για τη θεραπεία των κιρσών με αυτό το φάρμακο, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί.

  Σύνθεση Varius Plus

  Η μοναδικότητα του φαρμάκου είναι στη σύνθεσή του. Gel Varius Plus δεν περιέχει οποιαδήποτε χημική ή συνθετικές ορμονικές ενώσεις, δεν έχει χρωστικές ουσίες ή άλλες επιβλαβείς ουσίες. Αυτό το φάρμακο αποτελείται από τα ακόλουθα συστατικά:

  1. Μέλισσα

   δηλητήριο – ένα φυσικό αντισπασμωδικό με μια ισχυρή αντιβακτηριακή δράση. Σας επιτρέπει να επαναφέρετε τον μυϊκό τόνο, την ανακούφιση οίδημα, πόνος, κράμπες στα άκρα, καθώς και διαλύει τους θρόμβους στο αίμα. Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται ευρέως φαρμακευτική βιομηχανία για την παραγωγή αλοιφών, κρεμών για τη θεραπεία των παθήσεων των αρθρώσεων.

  2. εκχύλισμα Ginkgo biloba – venotonic που έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει τα πλοία, τη βελτίωση της ελαστικότητας τους. Αυτό το στοιχείο αποτρέπει φλεβική στάση, έτσι διασφαλίζει την κανονική ροή του αίματος, καθαρίζει τα αιμοφόρα από πλάκες χοληστερόλης και τις τοξίνες.
  3. Συμπύκνωμα κέρατα του ελαφοκέρατο είναι ένα μοναδικό προϊόν το οποίο έχει ένα ευρύ φάσμα δραστικότητας, έχει μια θετική επίδραση στο κυκλοφορικό σύστημα, ενισχύει το ανοσοποιητικό δύναμη του σώματος. Στη σύνθεση πηκτώματος του συμπυκνώματος έχει ένα τονωτικό, αποκατάστασης επίδραση, η οποία μειώνει την πίεση στις φλέβες, επιλύει θρόμβους, ανακουφίζει από τον πόνο.
  4. OL>

   Δεδομένης της μοναδικότητας της σύνθεσης, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι κάθε ένα από τα συστατικά του έχει θετική επίδραση στο κυκλοφορικό σύστημα. Η χρήση του φαρμάκου για τη φλεβίτιδα, αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία χωρίς να βλάψει την υγεία για την αποκατάσταση της αγγειακής υγείας. Ωστόσο, κατά την εφαρμογή antivarikozny gel Varius Plus πρέπει να θυμόμαστε ότι η επίδραση της υιοθέτησης μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν τα πρώτα συμπτώματα της νόσου. Όταν η ασθένεια άρχισε, η εφαρμογή της γέλης δεν θα δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ή θα είναι ελάχιστα αισθητή.

   Ενδείξεις για τη χρήση Varius Plus

   Οι κύριες ενδείξεις για τη χρήση της γέλης Varius Plus είναι η ακόλουθη συνθήκη:

   1. Κιρσοί σε οποιοδήποτε στάδιο της ανάπτυξης.
   2. Διόγκωση των ποδιών.
   3. Ένα αίσθημα βάρους στα πόδια.
   4. σπασμοί.
   5. Ταξίδι πόνο ποικίλης έντασης.
   6. Spider φλέβες.
   7. Η χρόνια φλεβική ανεπάρκεια.
   8. τροφικών ελκών.

   Για να χρησιμοποιήσετε το τζελ Varius Plus είναι δυνατόν όχι μόνο όταν τα συμπτώματα των κιρσών, αλλά και ως προληπτικό μέτρο, όταν ο πόνος, αίσθημα βάρους στα πόδια. Πολλοί γιατροί πιστεύουν ότι αυτό το φάρμακο είναι πιο αποτελεσματικό στα αρχικά στάδια της νόσου ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα, όταν η νόσος έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Η διδασκαλία στο φάρμακο διαβεβαιώνει επίσης ότι η γέλη Varius Plus θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από διόγκωση των φλεβών, για τη θεραπεία της φλεβικής ανεπάρκειας και τροφικά έλκη. Οι ειδικοί διαφωνούν για την ισχυρή δράση του φαρμάκου, και πιστεύουν ότι για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, όταν ο ασθενής χρειάζεται χειρουργική επέμβαση gel Varius Plus δεν μπορεί!

   Πώς να χρησιμοποιήσετε το τζελ Varius Plus ;

   Εφαρμόστε το gel Varius Plus φλεβίτιδα μόνο σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Κατά τη διαδικασία της χρησιμοποιώντας χρειάζονται μια μικρή ποσότητα τζελ για να αποσπάσουν πάνω στην πληγείσα περιοχή του δέρματος των ποδιών σας με το φως κινήσεις μασάζ για να τρίβετε στο δέρμα. Μετά θα πρέπει να περιμένετε για την πλήρη ξήρανση του φαρμάκου. Η διάρκεια της εφαρμογής της γέλης είναι 3 έως 4 εβδομάδες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η θεραπεία μπορεί να αυξηθεί σε 3 μήνες. Εφαρμόζετε τη γέλη 2 φορές την ημέρα. Ως προληπτικό μέτρο ή να διορθώσει τα καλλυντικά ελαττώματα, το φάρμακο θα πρέπει να εφαρμόζονται στο δέρμα μόνο 1 φορά την ημέρα.

   Αντενδείξεις και παρενέργειες Varius Plus

   Παρά τη φυσική σύνθεση του φαρμάκου και την καλή φορητότητα, εξακολουθεί να έχει κάποια από τις αντενδείξεις και παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων:

   1. υπερευαισθησία στο φάρμακο?
   2. τραύμα, πληγές ή κοψίματα στο δέρμα?
   3. παιδική ηλικία?
   4. δερματολογικών παθήσεων: δερματίτιδα, έκζεμα, ψωρίαση
   5. OL>.

    Η εγκυμοσύνη ή γαλουχία δεν αποτελεί αντένδειξη για την εφαρμογή της γέλης Varius Plus , ωστόσο, να συμβουλευτείτε ένα γιατρό δεν θα είναι περιττή.

    Οι παρενέργειες του φαρμάκου μπορεί να συμβεί μόνο εάν η αλλεργική αντίδραση εκ μέρους της ή να σχετίζονται με τα ατομικά χαρακτηριστικά του οργανισμού. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, μετά την εφαρμογή το δέρμα τζελ μπορεί να εμφανιστεί φαγούρα στο δέρμα, κάψιμο ή εξάνθημα. Όταν βλέπεις αυτά τα συμπτώματα θα πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το προϊόν και συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

    Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Varius Plus

    Η επίσημη κατασκευαστή της γέλης Varius Plus υποστηρίζει ότι η εφαρμογή του θα επιτρέψει να αποφευχθεί η χειρουργική θεραπεία, ακόμη και όταν η νόσος έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Οι ειδικοί στον τομέα της απαίτησης Phlebology που είναι ένα πλήρες ψέμα, όπως κρέμες, όπως τζελ κιρσοί δεν έχουν μια τέτοια ισχυρή επίδραση και μπορεί να βοηθήσει μόνο στην πρώιμη ανάπτυξη της νόσου ή την πρόληψή της. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του φαρμάκου είναι τα ακόλουθα στοιχεία:

    1. Η φυσική σύνθεση.
    2. Υψηλής απόδοσης κατά την έναρξη της νόσου.
    3. Γρήγορη δράση.
    4. Απουσία αντενδείξεις και παρενέργειες.
    5. Δεν αφήνει υπόλειμμα σε ρούχα ή σεντόνια.
    6. Εντελώς ακίνδυνο για τον οργανισμό.
    7. Δεν ερεθίζει το δέρμα.
    8. Καλή κρύβεται καλλυντικά ελαττώματα.
    9. Δεν είναι εθιστικό.

    Το μειονέκτημα αυτού του φαρμάκου είναι το κόστος της, το οποίο είναι περίπου 1.000 ρούβλια, και την ευκαιρία να αγοράσουν στα φαρμακεία της πόλης. Το γεγονός που αγοράζουν το φάρμακο μπορεί να είναι μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή μέσω της ηλεκτρονικής αίτησης αγοράς.

    Τι λέει ο γιατρός για το τζελ Varius Plus

    Ιατροί στον τομέα της φλεβολογία, η οποία εξέτασε τη σύνθεση του φαρμάκου έχουν διαφορετικές απόψεις. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η γέλη λειτουργεί πραγματικά και μπορεί να φέρει καλά αποτελέσματα στη θεραπεία των κιρσών. Άλλοι ισχυρίζονται ότι θεραπεία κιρσών είναι αναγκαία σε ένα πολύπλοκο και μόνο υπό την επίβλεψη των εμπειρογνωμόνων, και η χρήση μόνο ενός κρέμα καμία θεραπεία δεν δίνει αποτελέσματα.

    Το μόνο πράγμα που οι γιατροί συμφώνησαν, είναι ότι για να εφαρμόσει το ζελέ Varius Plus είναι δυνατόν ως προληπτικό μέτρο ή στο πρώτο σημάδι της νόσου. Επίσης, ένα καλό αποτέλεσμα που έχει το φάρμακο σε περίπτωση συνδρόμου πόνου και οίδημα στα πόδια, καθώς και σε αγγειακές αστερίσκους.

    σχόλια των χρηστών για Varius Plus

    Katherine Σ, 46 ετών,

    Κιρσοί στην οικογένειά μας φαίνεται κληρονομική, έτσι ώστε να πονούσε, η μητέρα μου, την αδελφή και εγώ. Αρχικά μεγάλη προσοχή στην ασθένεια δεν έχει καταβληθεί, αλλά μόνο για το χρονικό διάστημα έως ότου υπήρχαν κράμπες στα πόδια, έντονο πόνο και την κούραση που ενόχλησε στο τέλος της ημέρας. Η ασθένεια δεν σταμάτησε, υπήρχαν κράμπες στα χέρια του και σκέφτηκε καρδιακά προβλήματα! Αποφάσισε να πάρει ελεγχθεί από γιατρό, ο οποίος μου έδωσε την διάγνωση «κιρσών». Ο γιατρός που προβλέπονται συντηρητική θεραπεία, αλλά να προειδοποιήσει, αν μετά από 1 – 2 μήνες το αποτέλεσμα δεν θα έχουν ετοιμάσει για τη χειρουργική επέμβαση. Ήμουν προβλέπεται αρκετά φάρμακα: χάπια, Detralex, η καφεΐνη ενημέρωσε, επίσης, να τηρούν πλήρη ανάπαυση. Όταν γύρισα να φύγω, ο γιατρός είπε, γι ‘αυτό προσπάθησε να αγοράσει gel Varius Plus και το χρησιμοποίησε μαζί με τα χάπια, Detralex, είπε ότι για να αγοράσει το φάρμακο μόνο μέσω του Διαδικτύου. Gel Varius Plus Παρήγγειλα κόρη ήρθε 3 ημέρες μετά την εγγραφή. Το χρησιμοποιώ σχεδόν 2 εβδομάδες, το αποτέλεσμα είναι ευχάριστο: ο πόνος στα πόδια έχει σχεδόν εξαφανιστεί, δεν διόγκωση φλέβες, πρήξιμο. Πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και ελπίζω ότι θα με βοηθήσει να απαλλαγούμε από το πρόβλημα και να αποφευχθεί η χειρουργική επέμβαση.

    Olga V., ηλικίας 38,

    Αγόρασε σχετικά με τη σύσταση του φίλου του, ο οποίος είναι πάρα πολύ να επαινεθεί. Αν και φλεβίτιδα δεν βλάπτει, αλλά πολύ πρησμένα πόδια, το βράδυ κράμπες σας ενοχλεί, υπάρχουν «ευρυαγγείες». Χρησιμοποιείται το πήγμα για περίπου 1 μήνα, αλλά μία σημαντική βελτίωση δεν παρατηρείται. Τα συμπτώματα μόνο preposilani, ο πόνος έγινε λιγότερο έντονη. Δεν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα! Ήδη σκέφτονται να hack αγοράσει;

    Marina, 27 ετών,

    Παρά το νεαρό της ηλικίας μου, είμαι μητέρα 3 υπέροχα παιδιά. Οι πρώτες δύο εγκυμοσύνες πήγε καλά, αλλά όταν είχε το 3ο παιδί, εμφανίστηκε φλεβίτιδα. Να πάρει πολύ πρησμένα πόδια, πόνους και νύχτα, και όλα αυτά εξαιτίας της Sugoroku δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Ο γιατρός με συμβούλεψε να αγοράσει gel Varius Plus , ό, τι δεν μετανιώνω! Αποτέλεσμα από τη χρήση του παρατηρήσει σχεδόν μετά την πρώτη εφαρμογή στο δέρμα των ποδιών. Πολύ ευχαριστημένος από την αγορά, το χρησιμοποιώ και τώρα, όταν τα πόδια κακό, λόγω της κόπωσης. Έχουν ήδη συστήσει αυτό το φάρμακο για τις φίλες μου που έχουν τα ίδια προβλήματα που έχω.

    Κατερίνα V., 50 χρόνια,

    κιρσώδεις φλέβες Gel Varius Plus Αγόρασα κόρη. Πριν από αυτό, προσπάθησα πολλές αλοιφές, κρέμες, αλλά η επίδραση τους παρατηρήσει. Ο γιατρός δεν έδωσε απάντηση, γιατί πιστεύω ότι στην ηλικία μου, κιρσοί δεν είναι ασυνήθιστο, καθώς και για τη λειτουργία και δεν θέλουν να πάνε! Χρησιμοποιείται το ζελέ περίπου 1 μήνα και μόνο τότε πρόσεξα βελτίωση: τα πόδια μου πληγωθεί πολύ λιγότερο πάει διογκωμένες φλέβες, κράμπες. Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα όπως διάβασα στις οδηγίες για το φάρμακο δεν υπάρχει!

    Olga, 44 ετών,

    κιρσώδεις φλέβες Gel Varius Plus συναντήθηκαν πρόσφατα, με συμβούλευσαν τον συνάδελφό μου ότι είναι πολύ εξήρε το προϊόν αυτό. Έχω προβλήματα με τα πόδια αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε σχεδόν 20 χρόνια εργάστηκε ως πωλήτρια. Από την εμπειρία μου μπορώ να πω ότι η κρέμα ανακουφίζει από τον πόνο, σπασμούς, και εξαλείφει ευρυαγγείες. Το χρησιμοποιώ περίπου 3 εβδομάδες, ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, πρόκειται να αγοράσει το φάρμακο μητέρα του!

    Veronica, 39 ετών,

    Αλίμονο varicom επηρεάζει πολλά και είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είναι σαν να πηγαίνεις σε γιατρούς, έτσι όταν έψαχνα για μια άλλη θεραπεία για τη φλεβίτιδα στο δίκτυο, βρέθηκαν τα τζελ Κιρσοί. Δεν έχει πολύ καιρό σκέψης Παρήγγειλα αυτό το φάρμακο, το κόστος του μου κόστισε περίπου 1.000 ρούβλια το χρησιμοποιούσαν για σχεδόν 3 εβδομάδες, το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, τα συμπτώματα των κιρσών έχουν σχεδόν εξαφανιστεί! Ελπίζω πραγματικά ότι το νέφος θα απαλλαγούμε από αυτή την ασθένεια!

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...