Νέα

VivalProB τρέχουσα έκθεση 2018, τιμή, κριτικές + forum όπου μπορείτε να αγοράσετε, στο φαρμακείο, Allegro, τιμές, κατασκευαστής, παρενέργειες

Οι εμπειρογνώμονες από το Πανεπιστήμιο της Πάντοβα και το Πολυτεχνείο του Μιλάνου δημιούργησαν έναν νέο τρόπο κάλυψης του προβλήματος της έλλειψης μαλλιών, χρησιμοποιώντας μεταμοσχεύσεις μαζί με τη συγκάλυψη λεκέδων καθώς και περούκες τριχόπτωσης ή μεταμοσχεύσεις μαλλιών κάτω από τα άρρωστα άλλα μέσα.Τα φυσικά πρόσωπα, η φθορά αρχίζουν να παρατηρούν την αραίωση ή την τριχόπτωση, καταρχήν, συμβουλεύω την εξειδικευμένη θεραπευτική έκθεση 2018 ή έναν γιατρό που επικεντρώνεται στη θεραπεία των προβλημάτων μαλλιών καθώς και στο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής », λέει ο γιατρός Olga Shalamová ειδικό για το δέρμα, καθώς και για τα φάρμακα αισθητικής εξυπηρέτησης.προαναφερθέν VivalProB. τετράγωνο

Ειδική τιμή VivalProB -50%

VivalProB, ανάλογα με τη σύνθεση

Και προσθέτει ότι η σύγχρονη τεχνολογία, η οποία προέρχεται από την Ιταλία, είναι η πλέον κατάλληλη για άτομα με ορατές λυσίνες ή ασθενείς με πονοκεφάλους, οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν συχνά καταφύγει σε πανακάμ ή οδυνηρές μεταμοσχεύσεις.Το πλεονέκτημα είναι ότι τα ίδια τα μαλλιά του πελάτη δεν είναι οπτικά ή λειτουργικά διαφορετικά.Όταν χρησιμοποιείτε τη φράση στην αρχή ότι δεν υπάρχει παρέμβαση στο σώμα σας και γι ‘αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για οποιεσδήποτε παρενέργειες. Δείγματα πριν και μετά τη χρήση της αντικατάστασης αντικατάστασης μαλλιών RealHair VivalProB.

Τα μαλλιά μπορούν να πλυθούν και να χρωματιστούν. Η φράση αποτελείται από ένα ειδικό υποαλλεργικό δέρμα πολυμερούς, το οποίο χρησιμοποιεί σύγχρονα συστήματα υπολογιστών που κατασκευάζονται από κάθε άνθρωπο στον κόσμο.Αυτό το δέρμα είναι ένα ειδικά κατασκευασμένο μόριο πολυουρεθάνης που λειτουργεί με το τριχωτό της κεφαλής, αναπνέει και επίσης δεν διατηρεί τη σύνθεση VivalProB της φυσικής διαδικασίας μεταβολισμού του δέρματος που ενώνει.Οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν το ευνοούν αυτό οπτικά. Σε περιπτώσεις όπου αφορά την ασθένεια του πελάτη, το αίτημά του για διαπραγμάτευση αποζημίωσης μεταξύ του πελάτη και του ασφαλιστή του. Σε αυτό το συνθετικό φυσικό δέρμα είναι ένα VivalProB καθώς χρησιμοποιείτε το ένα χέρι σε 100% φυσικά μαλλιά παρόμοιο χρώμα και δομή της ανθρώπινης τρίχας.

Ειδική τιμή VivalProB -50%

Μεταμόσχευση μαλλιών μετά τη χρήση μιας μοναδικής γέλης που είναι προσαρτημένη στην περιοχή στο κεφάλι για να σιγουρευτεί ότι συμμορφώνεται πλήρως με και δεν εκδηλώνεται πλέον από το περιβάλλον της.Η όλη πορεία της θεραπείας, που αποτελείται από την εφαρμογή της αίτησης, διαρκεί περίπου δύο ώρες και είναι εντελώς ανώδυνη. Το κόστος αντικατάστασης κυμαίνεται από 40.000 ρούβλια. Η όλη διαδικασία είναι ότι η φράση λειτουργεί ως προσωπική σας τρίχα και όχι ως τα μάτια σας ή ως μια ορατή εξέταση ψηλάφησης.Μπορείτε να παίξετε αθλήματα, μπάνιο, ντους ή ακόμη και να πάτε σε ένα κομμωτήριο. Μπορεί να είναι μια βούρτσα, χρώμα, καθώς και χρώμα.

Με το κατάλληλο καθώς και το κανονικό περιεχόμενο θα διαρκέσει περίπου τρία χρόνια, είναι δυνατό να το ανακτήσει.Αμερικανοί επιστήμονες λέγεται ότι καθορίζουν πώς μπορείτε να ξεπεράσετε την αλωπεκία. Μέχρι στιγμής, η διεύθυνση της απώλειας τρίχας δεν είναι μια πολύ ασφαλής θεραπεία όταν, για παράδειγμα, υποστηρίζει την ανάπτυξη των υπαρχόντων μαλλιών.Ένας νέος τρόπος να γίνει αυτό είναι να κλωνοποιήσετε ανθρώπινα κύτταρα τρίχας. Αυτή η μέθοδος μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να κάψετε. Αμερικανοί επιστήμονες λένε ότι υπάρχουν υπηρεσίες για τη δοσολογία φαλάκρας.

Σύμφωνα με τηλεοπτικά δεδομένα, το τερματικό KOS έχει δημιουργήσει πραγματικά μια μέθοδο που, για πρώτη φορά, φυσικά, θα επιτρέψει στους ανθρώπους να αναπτύξουν νέα μαλλιά. Βοήθεια μπορεί να επιτευχθεί από μια γυναίκα, τους στόχους των εγκαυμάτων και άλλων ατόμων με απώλεια μαλλιών, τα οποία δεν μπορούν να βοηθήσουν τη δόση VivalProB με τις παραδοσιακές μεθόδους. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι κλινικές δοκιμές μπορούν να διεξαχθούν στο μέλλον.Οι επιστήμονες έχουν εφεύρει έναν νέο τρόπο αντιγραφής κυττάρων ανθρώπινου τριχωτού σώματος για την παραγωγή μεταμοσχεύσεων ειδικότητας χρησιμοποιώντας ανθρώπινο δέρμα.Πληκτρολογήσατε στο πίσω μέρος του ποντικιού, όπου σε περίπου έξι εβδομάδες, για να παράγετε νέα μαλλιά, όπου, σύμφωνα με ένα γύρο έρευνας DNA, επεκτάσαμε πραγματικά τον αρχικό δωρητή μαλλιών του άνδρα. Απλά κρατήστε τα μαλίκια μουšky στο κρανίο σας για μια μόνιμη διαμονή.προαναφερθέν VivalProB. τετράγωνο

VivalProB παρενέργειες, έχει πόσα δισκία στη συσκευασία;

Η νέα μέθοδος μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς τη θεραπεία της απώλειας τρίχας. “Η θεραπεία της απώλειας τρίχας μέχρι στιγμής επικεντρώνεται στη μείωση της απώλειας τρίχας ή στη διατήρηση της ανάπτυξης της υπάρχουσας αναφοράς μαλλιών του 2018.Δεν δημιουργεί, αλλά μια εντελώς νέα μυšky μαλλιών. Μπορείτε να παράγετε τυποποιημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών », δήλωσε η Angela Christian από το ιατρικό κέντρο Columbia VivalProB, τις παρενέργειες του κολλεγίου.Η εφημερίδα New York Times ανέφερε ότι ο επικεφαλής της έρευνας του Christian ήταν περίεργος για την προσέγγιση αυτή στη δεκαετία του ’90. Τα έτη κατά τα οποία αγωνίστηκε για την απώλεια των δικών της μαλλιών.

Από τότε, έχει συγχωνευθεί σταδιακά με πολλούς ερευνητές σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες για τον εντοπισμό γονιδίων που σχετίζονται με την ανάπτυξη των παρενεργειών της ανθρώπινης τρίχας VivalProB.Ο άνθρωπος με το κεφάλι, έχει ακόμη ένα πράγμα να δώσει μεγαλύτερη προσοχή σε έναν υγιή και βιώσιμο τρόπο ζωής.Ιάπωνες ερευνητές σε δείγμα με 37.000 άτομα που ενδιαφέρονται να σκεφτούν ότι οι άνδρες έχουν ένα τρίτο αυξημένο κίνδυνο καρδιακών προβλημάτων.

Ειδική τιμή VivalProB -50%

Ωστόσο, οι επιστήμονες παραδέχονται ότι η έλλειψη μαλλιών είναι αντένδειξη της καρδιάς πολύ λιγότερο επικίνδυνη από την παχυσαρκία ή το κάπνισμα. Αν και τα αρσενικά προσπαθούν να αποτρέψουν την αλωπεκία, βρίσκονται στη διαδικασία βελτίωσης των διαφόρων τεχνικών με τις οποίες οι αντενδείξεις επηρεάζουν την υγεία της καρδιάς σας. Αρκεί να σταματήσουμε το κάπνισμα, να διατηρήσουμε το βέλτιστο βάρος και να κάνουμε πολλή άσκηση, καθώς και να δούμε την υψηλή αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα χοληστερόλης “, τόνισε στη συνεδρίαση, το βρετανικό κέντρο της δομής.

Το ζήτημα της σύμπραξης της αλωπεκίας και των καρδιακών παθήσεων δεν είναι χαμηλό, σκεπτόμενος τι περιέχει στη δεκαετία του ’50, τουλάχιστον εν μέρει, οι μισοί άνδρες της δεκαετίας του ’70 που ήδη έχουν θάψει το κεφάλι τους ενοχλούσαν το 80% των ανθρώπων.Εμπειρία σύμφωνα με τον καθηγητή Peter Arenberger, έναν κορυφαίο τσεχικό δερματολόγο, και όχι η σχέση μεταξύ της ποσότητας μαλλιών και των καρδιακών προβλημάτων για να κοιτάξει κάποιος.“Από την άλλη πλευρά, η αρσενική απώλεια μαλλιών, η ανδρογόνο αλωπεκία, εξαρτάται από τη δραστηριότητα των ορμονών που οι άνδρες, σε αντίθεση με τις γυναίκες σε τεράστιες ποσότητες.

Αυτές οι ορμόνες είναι σε θέση να επιταχύνουν την αρτηριοσκλήρωση. Για το λόγο αυτό, οι άνδρες υποφέρουν επίσης από ασθένειες όπως η αρτηριοσκλήρωση πολύ νωρίτερα στη ζωή, και όχι μόνο από το αντιβράχιο και τα πόδια, αλλά και από την καρδιά, καθώς και από έμφραγμα του μυοκαρδίου.Ο Arenberger λέει και συνεχίζει: “Επομένως, η απώλεια μαλλιών μπορεί να είναι σημαντική επειδή προκαλεί βλάβη στα θυλάκια της τρίχας ταυτόχρονα με τη σκλήρυνση των αρτηριών.προαναφερθέν VivalProB. τετράγωνο

VivalProB αξιολογήσεις φόρουμ + σχόλια χρηστών

Αλλά όχι μόνο αυξάνουν το επίπεδο των αρσενικών ορμονών φύλου, αλλά συχνότερα απλά το VivalProB φόρουμ το επίπεδο ευαισθησίας στο φυσιολογικό επίπεδο ανδρών ορμονών φύλου. “.Όπως η καρδιά, τα μαλλιά υψηλής ποιότητας επηρεάζουν επίσης τις φλεγμονώδεις διεργασίες στο σώμα, όπως η ψωρίαση και η ατοπική δερματίτιδα, που αυξάνουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου για στεφανιαία νόσο.Η φαλακρότητα λαμβάνει υπόψη τις κριτικές του VivalProB, θεωρούν ότι περισσότερα από τα μισά από τα σχόλια που κάνουν τα παιδιά για το μειονέκτημα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, εξαρτάται από την οπτική γωνία καθόλου, έτσι εξαρτάται και από την αυτοπεποίθηση, διότι είναι ασήμαντο, ακριβώς όπως το πρόσωπο κοιτάζει, αλλά αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο βλέπει τον εαυτό του.Ένας σίγουρος άνθρωπος με το VivalProB αναθεωρεί το μέρος μπορεί να είναι πολύ πιο όμορφο για τις γυναίκες φόρουμ παρά ντροπαλός. Η τριχόπτωση είναι ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς τύπους αλωπεκίας (μολυσματική ασθένεια που προκαλεί τριχόπτωση και ηβική τριχόπτωση). ).Από τα δεδομένα που δίνονται φαίνεται ότι κάθε 2ος άνθρωπος των αξιολογήσεων VivalProB ηλικίας άνω των πενήντα ετών πάσχει από αλωπεκία. Αυτό είναι βασικά μια κληρονομική διαδικασία όπου υπάρχουν αλλαγές στα σπίτια με το δέρμα και επίσης να επιβραδύνει την τριχόπτωση σε ορισμένες περιοχές του κεφαλιού.

Ειδική τιμή VivalProB -50%

Επιδράσεις στο σχηματισμό και την εξάπλωση της κεφαλής μετά από ένα παρόμοιο βήμα του VivalProB φόρουμ τεστοστερόνης, άγχος και άγχος ή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. “Η φαλάκρα του άνδρα είναι 90% αληθινή για τη γενετική και αν κάποιος έχει μια καφετέρια στη γενετική τους αυτή τη στιγμή, γι ‘αυτό δεν θα μπορούσα να το κάνω”, λέει το δέρμα ενός ιατρικού εργάτη από το φόρουμ κατάρτισης του κέντρου υγείας του Winivaldy VivalProB, Dr . Ιατρικές Επιστήμες.

Monika Arenbergerová, και επίσης περιλαμβάνει: “Η γωνία σχηματίζεται σταδιακά, όπως συνήθως, από την νεαρή ηλικία και στην ενηλικίωση, περίπου είκοσι έως τριάντα ετών, την ανάπτυξη υψηλών γωνιών.Αυτό γίνεται με την ανάπτυξη περιοχών στο τριχωτό της κεφαλής. Το επόμενο βήμα είναι να ενωθούν τα άκρα του σκοτεινού με το φαλακρό, με αποτέλεσμα μια φαλακρή περιοχή κατά μήκος του πίσω μέρους του κεφαλιού.Η διαδικασία της αλωπεκίας συνήθως τελειώνει με ένα λεπτό σκέλος της τρίχας στο λαιμό του τοπίου, το λεγόμενο καλυπτρίδες Hippocratesa. Σύμφωνα με αυτήν, ωστόσο, η σταδιακή απώλεια μαλλιών δεν είναι πάντα πλήρης νεκρός σε ολόκληρο το κεφάλι.

Η διαδικασία της τρίχας CzAsami σταματά σε αυτές τις οπτικές γωνίες και επίσης διατηρεί τα κέρδη σας πολύ λεπτά και αργά.Επίπεδο τεστοστερόνης. Οι μελέτες εμπειρογνωμόνων δείχνουν ότι η υπερβολική απώλεια μαλλιών οδηγεί σε υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης (ανδρική σεξουαλική ορμόνη). Τα μαλλιά της λάμπας είναι πολύ ευαίσθητα στην τεστοστερόνη, η οποία δραστηριοποιείται σε περιφερικά κύτταρα, τα οποία περιλαμβάνουν τα μαλλιά.Η τεστοστερόνη του ίδιου του οργανισμού με το ένζυμο 5-Alpha-αναγωγάση μετασχηματίζεται σε μεταβολική πρόσθετη δραστική ουσία. Και αυτό είναι μόνο το υλικό στο οποίο αντιδρούν οι ρίζες των μαλλιών. Το αυξημένο επίπεδο ευαισθησίας τους, και στη συνέχεια εγκάρσια, ότι η τριχόπτωση, σταδιακά πολύ μικρότερη και λεπτότερη.

Οι ρίζες των μαλλιών ταυτόχρονα, ωστόσο, εξακολουθούν να είναι άθικτες στο δέρμα, αλλά και σε κατάσταση. Ο άνθρωπος με φαλακρό κάθισμα. Γυναίκες και άνδρες από το λεκέ ως. Δεν πρέπει, ωστόσο, ανεξάρτητα από τη μάσκα με τη μορφή ενός διακόπτη, και ούτω καθεξής.Είναι πολύ καλύτερο να κόψετε τα μαλλιά σας ή να τα κόψετε τελείως. Η θεραπεία είναι δυνατή, αλλά δεν είναι απολύτως αξιόπιστη. Ότι οι άνδρες στη θέση του, χωρίς μαλλί, φέρουν έντονα, χωρίς αμφιβολία.προαναφερθέν VivalProB. τετράγωνο

Τιμή VivalProB, από πού να αγοράσετε ένα φαρμακείο, alelegro, ceneo;

Κανείς από αυτούς δεν παρατηρεί συνεχώς την προοδευτική αιμορραγία του τριχωτού της κεφαλής και προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα για να ολοκληρώσουμε αυτή τη διαδικασία.Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς, μια μεγάλη πιθανότητα πλήρους παύσης της τριχόπτωσης δεν ισχύει. Η διαδικασία μπορεί να γίνει πιο αργά τιμή VivalProB.Ανεξάρτητα από αυτό, ετοιμάζετε να ξεκινήσετε μια περιεκτική θεραπεία. Μαζί με τη χρήση ειδικών παρασκευασμάτων για την τριχόπτωση, ξεχωρίζει για την αλλαγή της διατροφής και του τρόπου ζωής, επειδή αν βρίσκεστε σε κατάσταση συνεχούς πίεσης, είναι δύσκολο να βοηθήσετε άλλα αντικείμενα VivalProB allegro.

“Πολλές θεραπείες βασίζονται στην αρχή της αύξησης της ροής του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, η οποία βελτιώνει την τροφή των θυλάκων της τρίχας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τιμή της αφύπνισης της στο VivalProB σίγουρα θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε την ανάπτυξη των μαλλιών σας” σημειώνει ο γιατρός. Arenbergerová.Εργαστείτε με αυτή τη βάση των περισσότερων σαμπουάν θεραπεία σε ένα ενεργό συστατικό που ονομάζεται Minoxidil, ή οποιοδήποτε είδος του τονωτικό για τα μαλλιά. Μετά το VivalProB η τιμή της εφαρμογής θα απαιτούσε διόγκωση και ανάπτυξη αιμοφόρων αγγείων, παρέχοντας μαλλιά.Σύμφωνα με το προσωπικό εξυπηρέτησης της VivalProB, όπου αγοράζετε υγεία, επιβεβαίωσε την αποτελεσματικότητα του VivalProB στο φαρμακείο με σχετικά τριάντα τοις εκατό.

Ειδική τιμή VivalProB -50%

Μέρος από αυτό βοηθά στη συνέχεια, καθώς και θεραπεία με φωτογραφίες ή θεραπεία με τη χρήση του VivalProB, όπου αγοράζετε φως. Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι το VivalProB allegro όταν χρησιμοποιούν προϊόντα σταματήματος, ότι μετά την τρέχουσα έκθεση 2018 σχετικά 3 μήνες VivalProB στο φαρμακείο οι συνέπειες αρχίζουν να αποχρωματίζουν και τα μαλλιά θα αρχίσουν να πέφτουν έξω.Οι πρόσφατες διαδικασίες αποκατάστασης επικεντρώνονται στην εξάλειψη των πηγών αλωπεκίας και επίσης προσπαθούν να αποφύγουν την επίδραση του VivalProB στη τεστοστερόνη του φαρμακείου στις ρίζες των μαλλιών. Διεξάγεται με ουσίες που μπορούν να αποτρέψουν το ένζυμο 5-Alpha-αναγωγάση, το οποίο μεταβάλλει την VivalProB allegro τεστοστερόνη.

Όταν το ένζυμο αυτό μπλοκαριστεί, οι ρίζες του VivalProB στη δήλωση της τιμής των μαλλιών του φαρμακείου, αλλά και τα μαλλιά δεν χάνουν, τα θυλάκια τρίχας ξυπνούν στη ζωή και επίσης συμβαίνουν. Ωστόσο, ξεκινήστε επικοινωνώντας μαζί μας προετοιμασία, αμέσως.Σύμφωνα με το VivalProB, οι τιμές των ακτινών d είναι οι εξής Arenbergerové, αλλά αυτή η μέθοδος καθώς και πολλές παρενέργειες (έχουν αποδειχθεί στο 5% των ανδρών), καθώς απλώς μειώνουν τη λίμπιντο και μειώνουν τον αριθμό έναν οργασμό. Κύριοι φαλακρός άντρες, όπως. Οι άνδρες έχουν την ευκαιρία.Είτε λόγω της απώλειας τρίχας πάνω του, όσο και κατά πάσα πιθανότητα και στον κομμωτή, που αποτελούν το VivalProB censeo έρχεται η κούρεμα ή η διαγώνια με τα υπόλοιπα μαλλιά, ή ξεκινήστε με απεριόριστη θεραπεία VivalProB censeo.προαναφερθέν VivalProB. τετράγωνο

VivalProB κατασκευαστής, Πολωνία

Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι η μεταμόσχευση μαλλιών, όπου υπάρχει μεταμόσχευση τριχοθυλακίων, από τα οποία επεκτάσεις τρίχας, σε μέρη με φαλακρές περιοχές.Πάρτε μια μεταμόσχευση δέρματος περίπου 1-3 τριχοθυλακίων από το ινιακό τοπίο, όπου τα μαλλιά είναι παχιά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι βολβοί δεν γνωρίζουν λιγότερο τις ανθρώπινες σεξουαλικές ορμόνες και επίσης σας ευχαριστούν πολύ για την πραγματικότητα της VivalProB Polska να μην χάσετε.Αφαιρέστε τα στελέχη των μαλλιών με τη βοήθεια μιας παχιάς βελόνας втыкаются για να αποκτήσετε χώρο και να επιτρέψετε.

“Ωστόσο, αυτή η μέθοδος δεν είναι βέβαιη και μέχρι το 20% των λαμπτήρων μπορεί να αποδειχθεί ότι η πολωνική μεταμόσχευση μαλλιών είναι σημαντική για τη μετάδοση των μεταμοσχεύσεων ήταν η μικρότερη.Στους προηγούμενους μεγάλους δερμάτινους ιμάντες με ρίζες μαλλιών, ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένας πολύ χειρότερος κατασκευαστής VivalProB. Η μεταμόσχευση μαλλιών πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία στην Πολωνία και διαρκεί από 4 έως 5 ώρες », προσθέτει ο γιατρός.Arenbergerová. Είτε οι άνδρες παίρνουν αποφάσεις, πρέπει να παραδεχτούν ότι η αλωπεκία των γυναικών δεν έχει καμία σχέση με το VivalProB Polska, αντίθετα, οι πολυάριθμες που τη θεωρώ πολύ ελκυστική.

Ο τύπος πρέπει VivalProB ο κατασκευαστής αγνοούν όλους τους τύπους καμουφλάζ από κ.λπ. και τα μαλλιά επιλέγουν να αποθηκεύσετε για να περιορίσετε ή να κόψετε εντελώς. Σύμφωνα με μια μελέτη της American Fraternity Association, ένας φαλακρός άνδρας σε όλο τον κόσμο για περίπου 1,5 δισεκατομμύρια και είναι ανόητο, ο κατασκευαστής της VivalProB να ντρέπεται για να το πράξει.o. Εάν ένας τύπος μεγαλώνει την φαλάκρα του με βιωσιμότητα, τότε θα καλύψει όχι μόνο την αξιοπιστία και τον σεβασμό της ιστοσελίδας του κατασκευαστή, αλλά και τις γυναίκες εκτός από τη σεξουαλική ιστοσελίδα του τουριστικού αξιοθέατου του κατασκευαστή.προαναφερθέν VivalProB. τετράγωνο

Ειδική τιμή VivalProB -50%

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *