Δύναμη

Zevs – απόψεις, σχόλια, τιμή, πού να αγοράσετε

Σύμφωνα με τις στατιστικές, πάνω από 30% των ανδρών έχουν αντιμετωπίζουν προβλήματα από ένα εσωτερικό φύσης είναι η απώλεια της ευαισθησίας, πρόωρη εκσπερμάτιση, μερική ή πλήρη απουσία της στύσης. Προβλήματα με στύση μπορεί να συνδεθεί με μια ανεπάρκεια βιταμίνης, χρόνια κόπωση, έλλειψη άσκησης ή στρες. Η πιο πρόσφατη εξέλιξη των επιστημόνων, Zevs για την αύξηση της δραστικότητας της ροής του αίματος στην περιοχή του πέους, κατά τη διάρκεια της στύσης να σταθεί, τη μεγιστοποίηση του οργασμού και θα αυξήσει μέλος έως 3 ίντσες.

Χαρακτηριστικά Zevs

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Zevs για ισχύ αποτελούνται από φυσικά συστατικά και θετική επίδραση τους λόγω της παρουσίας των φυτικών εκχυλισμάτων και ιχνοστοιχεία στη σύνθεση.

Το προϊόν πέρασε όλες τις απαραίτητες κλινικές δοκιμές στην έρευνα Ινστιτούτο Ουρολογίας, είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για χρήση.

Ο Δίας πέφτει αρχίσει να λειτουργεί αμέσως μετά την πρώτη δόση και ισχύει για 5 ώρες.

Εκτός από την ισχύ ενισχυθεί, να αυξήσει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και τη φωτεινότητα του οργασμού, αυτό ενισχύει την ανοσία, την αντοχή και την απόδοση, αυξάνει την παραγωγή της τεστοστερόνης.

Σημειώνεται ότι μετά από μια πορεία λήψης των μέσων πάνω από το 97% των ανδρών να απαλλαγούμε από τα προβλήματα στο σεξ.

Η αρχή της λειτουργίας Zevs

Zevs είναι ένα φάρμακο που τίθεται σε ισχύ αμέσως μετά την πρώτη εφαρμογή. Διεγείρει τη δραστηριότητα του ολόκληρο το σώμα, τονώνει το καρδιαγγειακό σύστημα και διεγείρει την παραγωγή της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης. Η ροή του αίματος στα πέους αυξάνει, η μέγιστη πλήρωση των σηραγγώδους φορείς.

Κατάλογος των σημαντικών επιπτώσεων που προκύπτουν από την επεξεργασία:

 • Ανέγερση ποιότητας – επίμονη στύση διατηρείται καθ ‘όλη τη συνουσία. Υπάρχει μια ταχεία διέγερση.
 • Αυξήστε την διάρκεια της συνουσίας – συνουσία δίνει ευχαρίστηση και στους δύο συντρόφους
 • .

 • Φωτεινό σεξουαλική επιθυμία αυξάνει την παραγωγή ορμονών, όλο και περισσότερο ξυπνάει τη σεξουαλική επιθυμία.
 • Έντονη οργασμό -. Το πέος γίνεται πιο ευαίσθητη, η έλξη είναι ισχυρότερη, επιτυγχάνοντας έτσι μια φωτεινή οργασμό
 • Αύξηση ενός μέλους του -. Οφείλεται σε μια πιο πλήρης κορεσμός του σηραγγώδους σώματος του πέους αυξάνεται σε 3 ίντσες
 • σπέρματος ποιότητας – αυξάνει την παραγωγή σπέρματος, αυξάνει την ποσότητα και την ποιότητα του

.

Μέθοδος εφαρμογής Zevs

Όπως ο Δίας σταγόνες είναι απολύτως φυσικό, είναι κατάλληλα για τους άνδρες κάθε ηλικίας.

Το εργαλείο είναι συμβατό με το αλκοόλ και άλλα συμπληρώματα, είναι απολύτως ασφαλές για την υγεία, δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στο καρδιαγγειακό σύστημα.

Zevs για δραστικότητα πρέπει να λαμβάνεται από το στόμα, 3-5 σταγόνες πάνω στη γλώσσα 30 λεπτά πριν τη σεξουαλική επαφή. Μια θετική επίπτωση είναι ήδη εμφανής την ημέρα 5 της θεραπείας.

Το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ανταλλαγής του συμπληρώματος, το αποτέλεσμά της παρέμεινε από 3 μήνες έως ένα εξάμηνο.

Εάν είναι επιθυμητό, ​​τα μαθήματα μπορεί να επαναληφθεί.

Το συμπλήρωμα συνιστάται για:

 1. Η υποβάθμιση της ποιότητας της στύσης?
 2. Σπάνια σεξουαλικών πράξεων?
 3. Μείωση της λίμπιντο?
 4. Κόπωση?
 5. Στρες?
 6. Μια μικρή ποσότητα του σπέρματος?
 7. Η αυξημένη σωματική δραστηριότητα, τον αθλητισμό.

Σύνθεση Zevs

Το καινοτόμο φόρμουλα σημαίνει Δία να τη δραστικότητα της φυσικά συστατικά που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, έχουν μια θετική επίδραση στον οργανισμό και να βελτιώσει την ποιότητα του σεξ.

Σταγόνες ανάκτησης Zevs και αυξημένη δραστικότητα οφείλεται στην ισορροπημένη σύνθεση:

 • L-Αργινίνη είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ για το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται για την πρωτεϊνική σύνθεση. Βελτιώνει λειτουργία όλων των κυττάρων του σώματος, και διασφαλίζει κανονική ροή του αίματος, παρέχει οξυγόνο. Στην σεξουαλικής σφαίρας L -. Αυξάνει αργινίνη λίμπιντο, ενισχύει στύσεις και διεγείρει την παραγωγή του σπέρματος
 • Το Saw Palmetto είναι ένα πολύτιμο ουσία από τον καρπό του Saw Palmetto αυξάνει τη λίμπιντο, ρυθμίζει τη λειτουργία των όρχεων και αυξάνει την παραγωγή σπέρματος.
 • ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ Muira Puama απόσπασμα από μια αφρικανική δέντρο Yohimbe, ήταν γνωστό από καιρό ως αφροδισιακό. Αντιμετωπίζει ανικανότητα από δρουν στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Δυναμώνει τη θέληση, διεγείρει την παραγωγή των ορμονών.
 • L-ορνιθίνη είναι ένα από τα κύρια αμινοξέα στην ανθρώπινη διατροφή. Βελτιώνει το μεταβολισμό του εγκεφάλου, αυξάνει την ανοσία. Διεγείρει τη λίμπιντο και βελτιώνει την στύση.
 • L-κιτρουλίνη – ένα αμινοξύ που βελτιώνει την αποτελεσματικότητα και την αντοχή. Χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία και ανακουφίζει στυτική δυσλειτουργία.

Αξιοπρέπεια Zevs

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Πολλά συμπληρώματα για να αυξήσουν τη σεξουαλική ευχαρίστηση έχουν πολλές παρενέργειες όπως επιδείνωση των παθήσεων του καρδιαγγειακού συστήματος, η εμφάνιση επιληπτικών κρίσεων.

Zevs είναι ένα εργαλείο που ενισχύει την αισθησιακή ευχαρίστηση χωρίς παρενέργειες. Είναι ασφαλές, την υγεία και εντελώς φυσικό.

Το συμπλήρωμα σας επιτρέπει να ζήσετε μακράς διάρκειας οργασμούς χωρίς να βλάψει την υγεία σε προσιτή τιμή για όλους.

Πλεονεκτήματα:

 1. Αποδοτικότητα και γρήγορα αποτελέσματα – μετά την πρώτη εφαρμογή του φαρμάκου αρχίζει αμέσως δράση της. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι από την πρώτη ημέρα.
 2. Ασφάλεια – δεν έχει παρενέργειες. Είναι συμβατό με το αλκοόλ και άλλα συμπληρώματα και δεν προκαλούν εθισμό.
 3. Μια θετική επίδραση στην αντοχή του ολόκληρο το σώμα -βελτιώνει, απόδοση, και αυξάνει την ανοσία.
 4. Εγγύηση ποιότητας – το προϊόν περάσει τις απαραίτητες κλινικές δοκιμές. Η μακροχρόνια διατήρηση των αποτελεσμάτων μετά το μάθημα.
 5. προσιτή τιμή – το κόστος είναι διαθέσιμη σχεδόν σε όλους, πέρασε οικονομικά

.

Η χρήση των Zevs την ισχύ θα κάνει κάθε άνθρωπος επιθυμητό εραστή για τις γυναίκες, την ενίσχυση της λίμπιντο και σεξουαλική συναισθήματα.

?

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...